Home [njuz] KONCERT FLAUTE I KLARINETA U „GUARNERIUSU“ UZ PODRŠKU NELTA

KONCERT FLAUTE I KLARINETA U „GUARNERIUSU“ UZ PODRŠKU NELTA

76
0

flautaPeti ciklus koncerata klasične muzike u izvođenju mladih talenata Beograd, 8. jun 2016. – U petak 10. juna sa početkom u 20 časova, na sedmom koncertu u okviru 5. ciklusa predstavljanja mladih muzičkih talenata u Centru lepih umetnosti „Guarnerius“, nastupiće Minja Marčetić na flauti uz klavirsku pratnju Dragane Raić, kao i Gabor Henjel na klarinetu uz klavirsku pratnju Antonele Grgin. Na programu će biti dela Baha, Tafanela, Solera i Stravinskog a ulaz na koncert je besplatan. Zahvaljujući kompaniji Nelt, više od 50 studenata Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu u prethodne četiri sezone koncerata je imalo priliku da predstavi svoja umeća i muzička a novim, petim ciklusom se ta tradicija nastavlja.

Kroz saradnju biznisa i kulture, Nelt nastavlja da promoviše i podržava muzički nadarene akademce što je jedna u nizu aktivnosti i projekata, usmerenih na mlade talente i njihov potencijal, koje Nelt sprovodi u okviru svog društveno odgovornog poslovanja.

Minja Marčetić je kao student generacije završila master studije na Fakultetu muzičkih umetnosti u Beogradu u klasi vanrednog profesora Miomira Simonovića a trenutno je na prvoj godini doktorskih studija. Višestruko je nagrađivana u zemlji i inostranstvu. Gabor Henjel je student Fakultet muzičkih umetnosti u klasi profesora Ognjena Popovića a njegovi nastupi su poneli niz priznanja na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Nelt uspešno posluje od 1992. i pruža vrhunske usluge u oblasti distribucije, logistike i marketinga na 7 tržišta u Evropi i Africi. Pored Srbije, Nelt je vlasnik kompanija u Crnoj Gori, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, kao i u državama podsaharske Afrike – Angoli, Zambiji i Mozambiku, sa ukupno 3800 zaposlenih. Sa ciljem približavanja svetskim standardima u društveno odgovornom poslovanju, Nelt se pridružio Globalnom dogovoru Ujedinjenih nacija, kako bi svoje poslovanje usaglasio sa deset ciljeva održivog razvoja.