Internacionalne priče koje vredi čuti

0

730f9101-b26d-4c44-9858-29417226e37bSložićemo se da su najuzbudljivije one priče koje smo čuli uživo od onih koji su ih proživeli. Zato ćemo 02.juna od 17h u Studentskom Kulturnom Centru imati priliku da doživimo delić atmosfere u kojoj su živele I radile naše tri studentkinje. Naime, pričaćemo o programu internacionalnih stručnih praksi Global Talent.

 

Program je namenjen studentima završnih godina osnovnih studija, studentima master studija I postdiplomcima koji žele da usavrše svoje lične I profesionalne veštine. Veštine koje student stekne tokom prakse biće značajne u svakodnevnom životu I komunikaciji, a naročito cenjene u poslovnom okruženju. Program nudi mogućnost upoznavanja drugih kultura I zemalja sveta I osobenosti života u ovim zemljama. Prakse traju od 3 do 18 meseci i plaćene su na mesečnom nivou, u visini prosečne plate u zemlji boravka.

U okviru Global Talent praksi možete pronaći veliki broj različitih pozicija I radnih mesta. Na događaju ćemo konkretno pričati o praksi u Belgiji u kompaniji Alcatel I praksi u Rusiji na poziciji predavača engleskog I nemačkog jezika.

Global Talent je jedan od programa studentske organizacije AIESEC. Prisustvom  u  preko  120 zemalja  sveta, AIESEC predstavlja  najveću organizaciju  vođenu  od  strane  studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, pruža mladim ljudima jedinstvenu priliku da iskažu svoj potencijal I pozitivno utiču na društvo.

Na sajtu se možete informisati o svemu što AIESEC organizacija radi u Srbiji. Savetujemo da pogledate blogove koje su pisali oni koji su bili na stručnoj praksi. Ipak, najverniji utisak steći ćete slušajući uživo priče I iskustva sa praksi. Naše tri gošće će najbolje razumeti vaše nedoumice I pokušati da odgovore na sva vaša ptanja. Još jedan razlog da dođete na prezentaciju je ogromna količina pozitivne energije I motivacije koju će vam preneti naše studentkinje. Vidimo se u SKC-u!

http://aiesec.org.rs/

Previous articleMediji nasuprot realnosti: Američka kultura u kontekstu
Next articleOtvorene prijave za jubilarni deseti Sony World Photography Awards