Home [treninzi] POZIV za učešće na treningu “Vrednosti i organizacijski menadžment”

POZIV za učešće na treningu “Vrednosti i organizacijski menadžment”

48
0

Grupa “Hajde da…”, uz finansijsku podršku Međunarodnog centra Olof Palme, realizuje projekat “Koliko koštam?” i u okviru njega raspisuje:POZIV za učešće na treningu “Vrednosti i organizacijski menadžment”

Zbog velikog interesovanja prethodnih godina, biće moguće aplicirati za dva treninga, u zavisnosti od datuma koji vam odgovara.

 

Ovaj četvorodnevni trening namenjen je predstavnicima/cama organizacija civilnog društva ili neformalnih grupa, koji/e su spremni/e da saznaju više o vrednostima kao takvim, kao i o mendžmentu zasnovanom na vrednostima.

Trening će omogućiti učesnicima:
• Upoznavanje sa veštinama menadžmenta zasnovanog na vrednostima.
• Osvešćivanje ličnih vrednosti i razloga angažovanja u civilnom sektoru
• Podizanje razumevanja i znanja o etičkom pristupu organizacionog menadžmenta i vrednostima građanskog društva, kao što su transparentnost, odgovornost, solidarnosti, jednake mogućnosti itd.
• Upoznavanje sa konkretnim alatima za promociju vrednosti građanskog društva u unutrašnjem delovanju organizacija (kao što su uključivanje učesnika u planiranje aktivnosti, pisanje izveštaja, mehanizmi transparentnosti..)

Treninzi će biti realizovani u periodu od 3.-6. maja, kao i 23.-26. maja 2016. godine, u Ekološkom centru Radulovački, u Sremskim Karlovcima. Treninzi su isti, pa je moguće prijaviti se samo na jedan.
Rok za podnošenje prijava je 20.april 2016. godine. Nakon selekcije, izabrani učesnici/ce će biti kontaktirani najkasnije do 23. aprila. Svim izabranim učesnicima/cama biće pokriveni troškovi prevoza, ishrane i smeštaja.
Više informacija o treningu, kao i prijavni formular, možete naći u prilogu