Home [njuz] „Veština predstavljanja poslodavcu“ i Simulacija intervjua za posao“

„Veština predstavljanja poslodavcu“ i Simulacija intervjua za posao“

43
0

book8Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu učestvovaće na sajmu “Career days” koji se održava 5.i 6.aprila  2011. godine u Hotelu Kontinental.

 

Na svom štandu CzRK će predstaviti različite aktivnosti, aktuelne programe i konkurse, a posetioci štanda će imati priliku da  dobiju korisne informacije i savete. Takođe, biće im omogućeno da se registruju i na taj način tokom cele godine na e-mail dobijaju informacije o aktuelnim praksama, ponudama za posao, konkursima, stipendijama, korisnim edukativnim programima,seminarima i obukama.

 

Tokom trajanja sajma, 5. i 6 aprila Centar će održati radionice na teme: „Veština predstavljanja poslodavcu“ i Simulacija intervjua za posao“ u okviru serije radionica pod nazivom “Dani karijere”, namenjene svima koji žele da budu što bolji kandidati za posao.

 

Učesnici radionice „Veština predstavljanja poslodavcu“, koja će se održati 5.aprila u sali 2 Hotela Kontinental sa početkom u 14 časova, biće u prilici da saznaju kako se pripremiti za intervju za posao, kako predstaviti svoje kvalifikacije, interesovanja i veštine, kao i  šta sve uključuje priprema za intervju za posao i kako se izboriti sa “nezgodnim” pitanjima poslodavca.

 

Tokom drugog dana sajma Career days, u sali 3  održaće se radionica “Simulacija intervjua za posao”, sa početkom u 14 časova.  Šest najhrabrijih učesnika radionice imaće priliku i da oprobaju svoje predstavljanje tokom telefonskog  i panel intervjua.  Učesnici radionice dobiće sugestije kako da unaprede predstavljanje budućem poslodavcu.

 

Radionice će voditi Katarina Manojlović-Nikolić iz Univerzitetskog centra za razvoj karijere i savetovanje studenata i Ivona Simić,  savetnica za zapošljavanje iz USAID-ovog Projekta za razvoj konkurentnosti.

 

Način prijave na radionice: Poslati naziv radionice i termin za koji se prijavljujete (obe radionice su u terminu od 14-15.30 časova), ime, prezime, broj telefona i e-mail adresu na nina.ivanovic@aiesec.net

 

Ove radionice deo su programa edukativnih aktivnosti u organizaciji Centra za razvoj karijere i imaju za cilj da pomognu studentima da ovladaju praktičnim veštinama i tako se valjano pripreme kako za uspešan nastup na tržištu rada.