Home [akcija] Stvaranje i rušenje sistema! Kako svojim ličnim akcijama menjamo velike sisteme?

Stvaranje i rušenje sistema! Kako svojim ličnim akcijama menjamo velike sisteme?

44
0

U ovomesečnoj epizodi Incitementa pričaćemo o tome šta su sitemi, na lokalnom, državnom i internacionalnom nivou, da li se radilo o javnom, privatnom ili nevladinom sketoru. Kako nas ti sitemi uobličavaju i teraju da se ponašamo i delamo na određeni način? Pričaćemo o tome kako ličnim akcijama, poduhvatima i inicijativama možemo da kreiramo sopstvene sisteme i sa njima rušimo stare i zastarele. Događaj će se održati:

 

u petak 27. novembra 2015. godine u 19:00 časova,

u Impact Hub-u, Makedonska 21, Beograd.

O sistemima i njihovom menjanju govoriće Paul Bell, internacionalni razvojni ekspert koji je vodio velike ragionalne programe USAID-a a između ostalog bio i direktor IFC-a(trening programa Svetske banke), zatim Milica Bojić koja vodi edukacioni centar i preduzeće zasnovano na vrenostima u Indiji i za kraj Hanna Ruddies koja radi u globalnom timu Impact Hub-a kao kordinator za rast sa trenutnim fokusom na otvaranje Impact Hub-ova u 6 Afričkih zemalja.

Pridružite nam se u petak i postanite svesni svojih mogućnosti za kreiranje promene!

Incitement Srbijaje deo globalne mreže koja pomaže ljudima da se povežu, iznesu svoje ideje i preuzmu inicijativu, da bi od okruženja u kom žive napravili okruženje kakvo žele.

Svaki od događaja ima drugačiju temu, o kojoj pričaju tri govornika. Oko zadate teme, okupljamo različite profile ljudi, dajući im šansu da se upoznaju i povežu, kao i da čuju seriju zanimljivih govora, koji će ih pokrenuti na akciju. Dajemo im priliku da podele svoje ideje sa drugima i motivišemo ih da ih sprovedu u delo.

Zainteresovani se za ovu tribinu mogu prijaviti putem FB eventa Impact Hub Belgrade-a koji je domaćin ovog skupa u okviru svojih inicijativa koje se organizuju na različite tematske programe posvećene razvoju preduzetništva i poslovanja koji doprinose socijalnim, ekonomskim i kulturnim promenama u društvu.

ARE YOU READY TO BE INCITED?!