Moj prvi biznis: Kako od ideje do realizacije?

0
SHARE

iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade Gradske uprave grada Beograda zovu vas na prvo druženje Mreže mladih preduzetnika 29. septembra u 17h u Kancelariji za mlade „Gnezdo”!

 

Sledećeg utorka, 29.septembra u 17h, na 6. spratu Beograđanke, Mreža mladih preduzetnika počinje sa radom u KZM „Gnezdo” i svi su pozvani! Mreža je prevashodno namenjena mladim preduzetnicima koji imaju želju da se druže kao i da razmenjuju znanja sa sebi sličnima, usavršavaju se, a cilj okupljanja je da preduzetnicima kao i potencijalnim preduzetnicima pomognemo da sve one poslovne ideje koje im se motaju po glavi pretvore u stvarnost!

Iz tog razloga, na prvom druženju Mreže mladih preduzetnika učesnici će u neformalnoj atmosferi od iskusnijih kolega čuti kako da prebrode prvu prepreku s kojom se većina preduzetnika-početnika suočava, odnosno odgovor na veliko preduzetničko pitanje: Kako preći put od ideje do realizacije?

Kako su preskočili ovu prepreku i pokrenuli se sa „mrtve tačke”, kako je i dan danas preskaču svaki put kada je potrebno da uvedu poslovne inovacije, ispričaće vam tri izuzetne i ostvarene mlade osobe:

Nađa Jokanović – suosnivač i direktor marketinga i poslovnog razvoja, Wannabe Magazine

Nikola Purković – CEO/Owner, Paralela Plus d.o.o.

Milena Milićević, predavač na Fakultetu za inženjerski menadžment i autor kandidature Beograda za Samit Jedan svet mladih

Po završetku edukativnog dela radionice sledi speed networking u neformalnom okruženju i druženje učesnika uz koktel.

Zato, šta čekate? Prijavite se, pokrenite se i preskočite prvu prepeku! Da biste prisustvovali događaju, prijavite se ovde. Bilo da ste mladi preduzetnik ili želite to da postanete, dobrodošli ste!

 

Mreža mladih preduzetnika osnovana je u okviru projekta Moj prvi biznis, koji ima za cilj podizanje poslovnih kapaciteta mladih. Projekat će učesnicima na savremen i efikasan način pružiti primenjiva i konkretna znanja i veštine iz oblasti koje su potrebne da bi se ostvarili u preduzetničkim vodama. Projekat sprovode iSerbia i iAkademija uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Kancelarije za mlade Gradske uprave grada Beograda.