Home [akcija] Velika auducija za prijem novih članova Omladinskoг pozorištа DADOV

Velika auducija za prijem novih članova Omladinskoг pozorištа DADOV

70
0

 24A6091Omladinsko pozorište DADOV i ove godine otvara svoja vrata za nove članove. Termini zakazani za audiciju za Školu glume i govora su 29. Avgust i 05. Septembar 2015. godine od 11 časova u prostorijama pozorišta.

 

Omladinsko pozorište DADOV ima dugu tradiciju i iskustvo u dramskoj edukaciji omladine. Već 56 godina ovo pozorište se trudi da da šansu mladim, talentovanim ljudima, koji žele da svoj talenat usmere u Školi glume i govora, školi sa najdužom tradicijom na teritoriji grada Beograda. Pozorište “Dadov” iz Beograda tokom dugogodišnjeg rada iznedrilo je nekoliko stotina glumaca, bez kojih bi srpska pozorišna, televizijska i filmska scena bila nezamisliva. Od Miloša Žutića, Svetlane Cece Bojković, Jelisavete Seke Sablić, Feđe Stojanovića, Mirjane Karanović, Dare Džokić, Marka Živića, Miloša Samolova, Gorana Jevtića do glumaca najmlađih generacija Tamare Dragičević, Ivana Zekića, Miloša Bikovića i Brankice Sebastijanović, gotovo u svakoj generaciji glumaca ima predstavnika ovog teatra.

„Pozivamo sve osnovce i srednjoškolce koji žele da steknu brojne veštine, tehnike i znanja za bavljenje specifičnom glumačkom profesijom. Škola glume je odlično mesto za druženje, prva zaljubljivanja,  ali  i oslobađanja stidljivosti i straha.“-rekao je Vladan Đurković, umetnički direktor pozorišta.

Za audiciju je potrebno pripremiti monolog, recitaciju i imitacije.

Školu glume vode eminentni stručnjaci pozorišne umetnosti koji se trude da spoje teorijsko znanje i praksu.

Časovi se održavaju vikendom u četri grupe u zavisnosti od uzrasta. Na kraju četvoromesečnog rada škole održava se javni čas na kojem polaznici imaju priliku da pokažu stečeno zananje.

Ostale informacije možete dobiti putem telefona 011/ 3243-643 ili posetom na fejsbuk stranicu pozorišta DADOV.

{youtube}oTJomgPaYIE{/youtube}