Home [njuz] Tuborg Green Beat

Tuborg Green Beat

57
0

tuborg_green_beatKompanija Carlsberg Srbija i Tuborg Green, u saradnji sa Skupštinom grada Beograda, predstavili su muzički spektakl koji će drugi put biti održan na Kalemegdanskoj tvrđavi. Na terenima Košarkaškog kluba Partizan, 24-25. avgusta, sa početkom u 22 h, održaće se dvodnevni muzički događaj Tuborg Green Beat.

Sada kao već tradicionalno dešavanje koje obeležava kraj letnje sezone Tuborg Green zabava, Tuborg Green Beat i ove godine predstavljaće neponovljivi događaj za rastući broj ljubitelja popularnih muzičkih pravaca.

Tokom dve večeri preko 10 renomiranih svetskih zvezda pružiće sjajan provod svim posetiocima Tuborg Green Beat-a.  Prvog dana, 24. avgusta nastupiće Bookashade live, Hernan Cattaneo i James Zabiela, a 25. avgusta Roisin Murphy, nekadašnja pevačica benda MOLOKO, sastav Gus Gus, Tommyboy i Nick Warren. Njima će podršku pružati Selected DJ’s (www.selecteddjs.com) koji će doprineti još boljem provodu na samom događaju.

Ulaznice za Tuborg Green Beat se od 4. avgusta  mogu kupiti u Bilet servisu, IPS prodavnicama, svim ComTrade prodajnim objektima, kao i putem sajta www.ticketline.co.yu, i to po sledećim cenama: u pretprodaji od 1000 dinara pojedinačno i 1800 dinara za oba dana.din.

Činjenica da je prošle godine Kalemegdan, u toku Tuborg Green Beat-a, posetilo preko 4.000 fanova elektronske muzike garantuje i ove godine sjajan provod uz svetski poznate, ali i domaće izvođače. U organizaciji događaja učestvovaće i Skupština grada Beograda koja je i ovog puta prepoznala značaj ovakvih projekata za promociju našeg grada kao jedne od važnih evropskih metropola. Saradnja sa Tuborg Green-om, koji je poznat kao brend koji mladima omogućava dobru zabavu, nastala je sa ciljem da se Beograd uvrsti u atraktivne destinacije za strane posetioce. Organizatori Tuborg Green Beat-a prvenstveno imaju za cilj obogaćenje kulturne i turističke ponude grada koji je uz ovakav značajan događaj za još jedan korak bliže da postane centar kulturnih dešavanja u regionu.

Dodatne informacije o  Tuborg Green Beat-u možete naći na sajtu www.greenbeatfestval.com