Home [njuz] Koga ćeš slušati na festivalu Jelen Pivo Live?

Koga ćeš slušati na festivalu Jelen Pivo Live?

47
0

jelen_pivo_liveJelen Pivo Live i Radio B92 organizuju dvonedeljnu akciju u kojoj će slušaoci odlučivati koji mladi domaći bendovi će svirati na muzičkom festivalu Jelen Pivo Live, 7. i 8. septembra na Kalemegdanu.Tokom sledeće dve nedelje (ponedeljkom, sredom i četvrtkom) u emisiji Neviđeno (od 18 do 20 sati) na Radiju B92

biće predstavljene po dve grupe, a slušaoci će potom moći da biraju koju od njih žele da vide uživo na festivalu.Glasanje će od predstavljanja jednog para (dva benda) u emisiji Neviđeno trajati celog narednog dana. Tako će slušaoci, recimo, u utorak uveče saznati koji će od dva benda koja su predstavljena u ponedeljak svirati na festivalu.

Slušaoci mogu da glasaju SMS-om, tako što će ukucati KOM – razmak – ime benda, i to poslati na 2392, ili mejlom na nevidjeno@b92.net .

Žrebanje šest parova obavljeno je juče u prostorijama Popboksa. Gost redakcije, Boris Mladenović iz grupe Jarboli, izvukao je parove koji će u emisiji Neviđeno gostovati po sledećem rasporedu:

– ponedeljak, 6. avgust: Manisent i Mentalnost i Tussilago,

– sreda, 8. avgust: Slaptrap i Stuttgart Online,

– četvrtak, 9. avgust: Repetitor i Nežni Dalibor,

– ponedeljak, 13. avgust: Mothership Orchestra i Endorfin,

– sreda, 15. avgust: Iskaz i Svi na Pod,

– četvrtak, 16. avgust: ŽeneKese i Stuka.

Ovim putem Jelen Pivo Live festival podržava mlade snage muzičke scene, verujući da u njihovim redovima postoji veliki potencijal domaće muzike.

Podsetimo, na festivalu Jelen Pivo Live će pored šest izabranih bendova nastupiti i Ian Brown, Happy Mondays, Gary Moore, zatim Disciplin A Kitschme, Partibrejkers, Hladno Pivo, Let 3, Plejboj, Darkwood Dub, Obojeni Program, Marčelo, Time…