Home [konkursi] Književni konkurs za mlade “Rukopisi 38”

Književni konkurs za mlade “Rukopisi 38”

62
0

book2Dom omladine Pančevo objavio je konkurs za 38. po redu Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije „Rukopisi 38“. Konkurs će biti otvoren do 14. februara 2015. godine, a pravo učešća imaju devojke i mladići od 15 do 30 godina koji pišu na jezicima bivših jugoslovenskih republika i jezicima nacionalnih manjina.

 

Autori i autorke mogu poslati 3 pesme i/ili 3 priče. Pesme ne treba da budu duže od dve, a priče od tri kucane strane, što je do 7000 karaktera.

Radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom, uz podatke o autoru – godina rođenja, adresa, broj telefona i mejl adresa.

Pesme i priče mogu se poslati poštom, na adresu Dom omladine, Svetog Save 10, 26000 Pančevo, Republika Srbija (sa naznakon: “Za Rukopise 38”) ili mejlom na adresu zbornikrukopisi@gmail.com.

,,Rukopisi 38″ će izaći iz štampe do maja 2015. godine, nakona čega je planirana promocija u Pančevu, odnosno dvodnevni festival. Autorima iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji ne budu bili u mogućnosti da dođu na promociju Zbornika primerci će biti poslati poštom,