POCINJE PRIJAVLJIVANJE NA NACIONALNE / MEDJUNARODNE VOLONTERSKE KAMPOVE U POPLAVLJENIM PODRUCJIMA

0
SHARE
baner 3Mladi istrazivaci Srbije sa preko 20 partnera i uz podrsku Ministarstva omladine i sporta sa ponosom objavljuju nacionalne i medjunarodne volonterske kampove u Srbiji ovog leta!
 
 Volonteri posle majskih poplava u poplavljenim podrucjima
 
U saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, Resurs centrima koji sprovode program Mladi su zakon i lokalnim organizatorima objavljujemo pocetak prijavljivanja na kampove koji imaju za cilj poboljsanje drustvenog zivota ostecenog stanovnistva, najpre mladih, nakon poplava resavanje problema ili potreba u lokalnim zajednicama.
 
Opise kampova mozete pronaci na blogu koji prati sve aktivnosti vezane za kampove, pa vas pozivamo da ga posetite http://volonteri-posle-poplava.blogspot.com/
 
Na volonterske kampove u poplavljenim podrucjima mozete se prijaviti tako sto cete popuniti jedinstvenu onlajn prijavu, a zatim doci u jednu od cak 27 organizacija sirom Srbije da prijavu potpisete. 
 
Ako predstavljate organizaciju ili Kancelariju za mlade i zelite da se ukljucute u slanje volontera na kampove u poplavljenim podrucjima, javite nam se na 011/311.66.63 ili mejlom na vss@mis.org.rs
 
Svi troskovi boravka na kampu su obezbedjeni, a mnogi Resurs centri ce refundirati i putne troskove volonterima. Nema nikakve dodatne participacije za ucesce.