Home [akcija] Tefter – online rokovnik

Tefter – online rokovnik

81
0

logo111Sajt je nastao zahvaljujući konkursu realizovanom od strane iSerbia tima i Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.

Studenti, učenici, poslovni ljudi, pa čak i domaćice danas se žale na probleme u vezi  kontrole njihovog vremena i organizovanja.
Kao glavnog krivca ovog globalnog neorganizovanja, većina ljudi navodi preteranu „zaraženost“ internetom, manjak vremena i  tako dalje.

 

Tefter je zamišljen kao vrsta online rokovnika koji bi pomogao ljudima raznih profila u organizaciji svog života na internetu i van njega. Svoj put tefter započinje kroz konkurs Moj Prvi sajt sa tendencijom da se usavršava i postigne cilj – korišćenje interneta u unapređivanju kvaliteta života.

Način na koji će tefter ljude navoditi na bolju organizaciju svog vremena jeste vrlo jednostavan. Prilikom posete tefteru, svaki posetilac imaće mogućnost objavljivanja svog plana koji treba da ostvari u bliskoj ili daljoj budućnosti. Kada se takva jedna objava nađe na javnoj stranici kao što je ovaj vebsajt, autori objava biće motivisani da ostanu istrajni u ostvarivanju te svoje ambicije, u suprotnom će steći loš status zbog ne ispunjavanja svojih obaveza. Za odlučnije posetioce sajta tu je i ”Share” dugme kako bi svoj plan predstavili što većem broju ljudi, i na taj način još više motivisali sebe na rad.

Link website-a:www.tefter.iserbia.org
Link facebook-a:www.facebook.com/itefter
Link twitter-a:www.twitter.com/itefter