Hladno pivo i Bad Copy među najavljenim imena za Selfest 2014

0
SHARE

Selfest 2014 - plakatOve godine, 4. i 5. jula, održaće se drugi po redu Selfest. Kao i prošle godine, festival će biti održan u dvorištu OŠ “Jan Kolar” u Selenči.

Nakon veoma uspešnog premijernog izdanja ovog muzičkog festivala na kom su učestvovali S.A.R.S., Zbogom Brus Li, Lude Krawe, Undead Pulse i Gamma Ray, organizatori festivala, Omladinsko Udruženje “Plej”, odlučili su da ove godine festival traje dva dana.

 

Selfest ove godine dovodi velika regionalna imena u Selenču. Kao nosioci ovogodišnjeg lineup-a najavljeni su najpopularniji hrvatski bend Hladno Pivo i momci koji su u poslednje vreme digli mnogo prašine oko svog imena i popularniji su više nego ikada, beogradski Bad Copy.

Na spisku izvođača nalazi se i Mortal Kombat, beogradski sastav koji je poznat po svojim oštrim i duhovitim tekstovima i odličnim svirkama, a činjenica da pune klubove širom Srbije i regiona daje im opravdani status jednog od popularnijih bendova mlađe generacije.

Prvi predstavnici AntiGlobalEtnoPunk-a, somborski bend Neozbiljni Pesimisti takođe su još jedno ime koje garantuje odličan provod. Nakon nekoliko uspešnih turneja širom Evrope kao i velikog broja uspešnih koncerata u Hrvatskoj i Sloveniji, Neozbiljni Pesimisti sigurno će vam prirediti svirku za pamćenje i na Selfestu ove godine.

Veseli etno/punk bend iz Novog Sada, Zbogom Brus Li i ove godine pozvan je na fest jer su svojim prošlogodišnjim nastupom oduševili publiku i ostavili najpozitivniji utisak.

Pored njih Selfest 2014 ugostiće i Undead Pulse koji su takođe svirali prošle godine, Osmi Dan, novosadski cover band koji važi za najbolji u Srbiji, kao i But Nevermind, Gunsmoke Selectah i Defect Gloria.

Za dobru zabavu koja će se nastaviti i nakon nastupa bendova pobrinuće se i DJ Groover sa radija AS FM i Dj Elixir.

O ceni ulaznica i prodajnim mestima uskoro više informacija, a sva dešavanja u vezi festivala možete pratiti i na njihovoj zvaničnoj facebook stranici.

https://www.facebook.com/selfestmusicfestival?fref=ts