Home [njuz] Napravi razliku – budi deo projekta „Konsultantska kuća“!

Napravi razliku – budi deo projekta „Konsultantska kuća“!

50
0

slikaStudiraš marketing, menadžment ili odnose s javnošću? Želiš da stekneš praktično iskustvo, da se razvijaš na profesionalnom i ličnom nivou, da radiš u internacionalnom timu i proširiš svoju mrežu kontakata? Želiš da napraviš razliku i pozitivno utičeš na društvo? Iskoristi šansu i prijavi se za učestvovanje na projektu „Konsultantska kuća“.

 

„Konsultantska kuća“ je projekat koji se realizuje po sedmi put, a ove godine realizacija počinje 1. februara i trajaće ukupno šest nedelja. Studenti će u ovom periodu imati priliku da zajedno sa svojim kolegama iz inostranstva u timovima rade na kreiranju marketing strategije, definisanju trenutnih problema preduzeća, kao i da ostvaruju predloge za najbolje rešenje konkretnih problema preduzeća u kojima budu radili. Pored toga, imaće i priliku da usavrše svoje znanje engleskog jezika u jednom internacionalnom duhu, radeći zajedno sa studentima iz raznih zemalja.

Iskoristi priliku i napravi razliku – prijavi se na sledećem linku: https://podio.com/webforms/5611126/440278

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizovanjem edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.