Linux Musix Srbija – poziv za saradnike

0
SHARE

Linux Musix Srbija, lokalna zajednica koja se bavi promocijom sistema i programa otvorenog izvora, poziva sve zainteresovane da se uključe u njihov rad da se prijave do 1. februara.
Srpska Musix Linux/GNU lokalna zajednica (Linux Musix Srbija) se bavi promocijom sistema i programa otvorenog izvora. Pored promocije, bavi se i pisanjem programa za sisteme otvorenog izvora.

Zbog povećanog obima posla, Linux Musix Srbija poziva sve koji žele da učestvuju na projektima koje realizuje da se jave. Pored projekata, biće organizovana i predavanja i radionice, kako bi se svi angažovani lakše snašli i uklopili. Angažovanje je na volonterskoj osnovi, a konkretni detalji (radno vreme, opis posla itd) biće dogovoreni sa odabranim kandidatima. Oni koji ne znaju, više o tome šta je ustvari Musix mogu da pročitaju ovde.

Ko može da se prijavi i kako?
Mogu da se prijave svi zainteresovani za temu, bez obzira na obrazovni profil. Nije neophodno nikakvo tehničko predznanje.

Prijava se šalje na e-mail adresu mfrkovic@sbb.rs, najkasnije do 1. februara 2014. godine. Dovoljno je poslati ime i prezime, e-mail adresu i kratko objašnjenje zašto se prijavljujete i šta očekujete da ćete raditi i naučiti.

Svi odabrani kandidati biće pozvani na uvodno predavanje, koje će se održati polovinom februara. Na njemu će, pored upoznavanja sa radom i timom Linux Musix Srbija, biti reči o realizaciji konkretnih projekata, od ideje do načina finansiranja, kao i o ulogama svih angažovanih u budućim projektima. * Za dodatne informacije možete se obratiti na e-mail adresu mfrkovic@sbb.rs (kontakt osoba je Marjan Frković) ili putem Facebook grupe Linux Musix Srbija.