Home [njuz] Lead Up – Početak stvaranja novih lidera

Lead Up – Početak stvaranja novih lidera

40
0

 

19. oktobra 2013. godine sa početkom u 17h, u Novom Sadu na fakultetu za pravne i poslovne studije ’Dr Lazar Vrkatić’, održaće se Lead Up, događaj koji se realizuje u okviru projekta „Novi Lideri”, od strane međunarodne studentske organizacije AIESEC, a koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Sam projekat „Novi Lideri” ima tradiciju dugu osam godina – pokrenut je 2006. godine sa idejom da se jača liderstvo u Srbiji i da se mladi podstaknu na proaktivan način razmišljanja i pokretanje inicijativa kako bi pozitivno uticali na društvo.

 

 

Konferencija će se sastojati iz dva dela, u prvom delu je predviđeno učešće četiri govornika, Branislave Gajić osnivača Infostuda, Aleksandar Radukin iz Home Page firme, koji će sa posetiocima podeliti svoje liderske priče. Drugi deo je rezervisan za panel diskusiju, na kojoj će delegati moći da razmenjuju svoja mišljenja, stavove i ideje sa govornicima.

 

 

Poslednjih trideset minuta konferencije učesnici će moći da se upoznaju sa našom organizacijom i da čuju nešto više o mogućnostima u AIESEC-u, o prijemu novih članova, kao i iskustva naših studenata koji su se upravo vratili sa praksi. U slučaju eventualnih izmena, pratite našu facebook i twitter stranicu AIESEC Novi Sad i sajt http://aiesec.org.rs/novi-sad/.

 

 

Završni događaj projekta je Konferencija Novih Lidera, koja će se održati 14. i 15. novembra u Narodnoj banci Srbije u Beogradu. Konferencija će okupiti oko 200 mladih, proaktivnih delegata iz cele Srbije, koji žele da čuju iskustva i savete ostvarenih lidera iz naše zemlje i regiona. Kroz konferenciju ćemo kreirati mrežu lidera koji će se povezati i deliti ideje i iskustvo, osmišljavati zajedno korake za buduće liderske akcije. Učesnici će takođe proći kroz radionice i predavanja internacionalnih kompanija – partnera Novih Lidera.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u 117 zemalja, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

 

 

Za više informacija o projektu “Novi Lideri”, posetite naš sajt www.newleaders.org.rs. Prijava na sledećem linku https://podio.com/webforms/5467128/429041. Pratite nas na Twitter-u @NoviLideri i Facebook-u http://www.facebook.com/NewLeadersConference.