Home [akcija] “Stopama uspešnih”

“Stopama uspešnih”

48
0

NVO “Mladi za Srbiju” pokrenula je projekat “Stopama uspešnih”, u okviru koga će mladi ljudi sa teritorije Beograda imati prilike da kroz 45minutni razgovor sa uspešnim stručnjacima u raznim oblastima, saznaju odgovore na pitanja koja ih interesuju; kao i da iz prve ruke čuju sa kakvim su se sve iskušenjima suočavali naši gosti pre nego što su postali priznati u svojim profesijama. Prvi gost projekta “Stopama uspešnih” je jedan od najcenjenijih patologa u regionu, bivši ministar zdravlja i odbrane, a sada direktor Koordinacionog tela za jug Srbije- profesor dr Zoran Stanković.

Tokom duge karijere, gospodin Stanković je imao prilike da radi neke od najdelikatnijih zadataka – bio je angažovan kao patolog tokom krvavih sukoba 90-tih godina, a kao načelnik VMA dozvolio je pristup i lečenje za civile u toj ustanovi. Takođe, kao ministar odbrane i zdravlja ostvario je značajne rezultate u tim oblastima, a upravo zbog svoje posvećenosti došao je u sukob sa farmakomafijom, o čemu je otvoreno govorio i u javnosti.

Ovo je samo delić iz bogate karijere profesora Stankovića, a ostatak ćete imati prilike da čujete 6. Juna 2013. godine od 17h, u prostorijama Info Room-a Kancelarije za Mlade, gde će predavanje biti i održano.

Ukoliko želite da prisustvuje predavanju, neophodno je da pošaljete sledeće podatke na e-mail nvomladizasrbiju@gmail.com
– ime i prezime; 
– kontakt telefon;
– fakultet koji studirate kao i godinu studija.