Home [konkursi] KONKURS ZA FINANSIRANJE PROJEKATA UČENIČKIH PARLAMENATA “Gradivo po našoj meri”

KONKURS ZA FINANSIRANJE PROJEKATA UČENIČKIH PARLAMENATA “Gradivo po našoj meri”

49
0

Na osnovu odluke Upravnog odbora, a u skladu sa konceptom projekta „Srednjoškolci za srednjoškolce” kao i sa rezultatima ankete, koju su popunjavali članovi i članice učeničkih parlamenata, koji su članovi Unije srednjoškolaca Srbije (UNSS-a), Unija srednjoškolaca Srbije (UNSS) raspisuje konkurs za finansiranje projekata učeničkih parlamenata.

Ne dopadaju vam se metode koje profesori koriste prilikom realizacije nastave, imate predloge za primenu kreativnijih i konstruktivnijih metoda?! Vi biste nastavu realizovali na drugačiji način? URADITE TO! Pokažite profesorima/cama, svojim vršnjacima/kinjama kako to vi vidite srednjoškolsko obrazovanje, kako biste želili da izgleda, koje bi to metode za realizaciju nastave profesori/ce mogli/e koristiti u budućnosti.

Radili biste eksperiment iz fizike, hemije, a nemate sredstva za to?! Analizirali biste umetnička dela na drugačiji način, ali nemate dovoljno sredstava? Šta čekate?

KONKURS ČEKA NA VAS!

Ono što, takođe, trebate da znate:

1. Pravo učešća na konkursu imaju svi učenički parlamenti, s tim da će prednost, pri odabiru projekata koji će biti finansirani, imati oni koji su učestvovali u realizaciji projekta „Srednjoškolci za srednjoškolce” u decembru 2012. godine.
2. Projekti mogu biti finansirani u iznosu do 40.000,00 din.
3. Nakon realizacije projekata, biće organizovan izbor najboljeg projekta koji će biti dodatno nagrađen.
4. Planiran period realizacije podržanih projekata je april – maj 2013. godine.
5. Popunjeni aplikacioni formular je potrebno dostaviti na mejl adresu: prijava@srednjoskolci.org.rs
6. Rok za dostavljanje aplikacionih formulara je 25.03.2013. godine, a ako vam je potrebna  bilo kakva pomo’, budite slobodni da nas kontaktirate na: uo@srednjoskolci.org.rs

Radujemo se vašim prijava!

Aplikacioni formular