Home Univerzitet Singidunum Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju

Fakultet za ekonomiju, finansije i administraciju

150
0

fefa  Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 43
  Telefon: 30-666-70, 30-666-71
  Faks: 30-666-70
  Sajt: http://www.fefa.edu.yu/
  E-pošta: info@fefa.edu.yu

 

O Fakultetu: FEFA je osnovan sa ciljem da okupi najkvalitetnije predavače: profesore, eksperte iz sfere biznisa, primenjene ekonomije, finansija i bankarstva i menadžmenta iz zemlje i inostranstva.  

Fakultet će studentima omogućiti dostupnost najsavremenijim ekspertskim znanjima. Mi težimo izvrsnosti i stalnoj potrebi za prenošenjem što kvalitetnijeg znanja na vas studente. U okviru naše radne i nastavne sredine osetićete privrženost svetu uspešnog biznisa, komunikacija i sticanja znanja kako postati lider i kako kreirati profit. Zato ćete uz nas steći i jačati vaše samopouzdanje, a sebe izgrađivati u buduće poslovne lidere.

 Osnovne studije: Trogodišnje akademske osnovne univerzitetske studijeOvaj nastavni plan je uskladjen sa Zakonom o visokom obrazovanju koji je stupio na snagu u Srbiji septembra 2005.  Saglasno ovom nastavnom planu osnovne tj. dodiplomske studije na FEFA imaju karakter univerzitetskih akademskih studija za koje se po diplomiranju dobija fakultetska diploma, ostvaruje 180 ETCS kredita i dobija dodatak diplome koji obezbedjuje evropski transfer kredita i nastavak studija na evropskim i svetskim univerzitetima i fakultetima. 

Po diplomiranju dobija se zvanje BACHELOR, što odgovara VII stepenu stručne spreme.

Studijski programi: Primenjena ekonomija Finansije i bankarstvo Menadžment i poslovna administracija

Evropske integracije i javna uprava

Službe fakulteta:

Dekanat Fakulteta –  tel: 30-666-71

Studentska služba –  info@fefa.edu.yu

 Studentski Info:

Sportske aktivnosti –  tel: 30-93-220

 Prijemni ispit Konkurišu svi kandidati koji imaju prethodno završeno srednje četvorogodišnje obrazovanje Svi kandidati prolaze kroz proces upisnog testiranja Sistem izbora kandidata:Na osnovu opšteg uspeha iz srednje škole – 40% od ukupnog broja bodova

Na  osnovu rezultata pokazanih na testu sklonosti i sposobnosti – 60% od ukupnog broja bodova