Home [konkursi] KONKURS ZA VOLONTERE ZA UČEŠĆE NA PROJEKTU „UMETNOST NA OTVORENOM –...

KONKURS ZA VOLONTERE ZA UČEŠĆE NA PROJEKTU „UMETNOST NA OTVORENOM – ADA ART“

46
0

mladi5Da li želiš da naučiš nešto novo, upoznaš nove ljude i stekneš iskustvo radeći na velikom umetničkom projektu?
Ako si mlad/a, sa/bez iskustva, a vredna si i nasmejana osoba, prijavi se!
Ko nam treba?
Potrebna nam je osoba za rad sa umetničkim delima i umetnicima tokom trajanja manifestacije „Umetnost na otvorenom – Ada Art“.
Šta ti dobijaš?

Učestvovanjem u ovom projektu dobićeš priliku da radiš u kreativnom, dinamičnom i mladom timu, da stekneš iskustvo u organizovanju događaja, kao i da ostvariš korisne kontakte.

O čemu je reč?

Umetnost na otvorenom je projekat čija je namera da se stvore i otvore prostori za izlaganje umetnosti u Beogradu i da se upozna i popularizuje umetničko izražavanje mladih stvaralaca. Tokom ove manifestacije radovi mladih umetnika biće izloženi u ugostiteljskim objektima Ade Ciganlije. Na ovaj način će slike, skulpture, intervencije, instalacije i druge forme umetničkog izražavanja, dobiti priliku da putem izložbe u alternativnom prostoru komuniciraju sa građanima i posetiocima Beograda i Ade u periodu od 15. do 30. avgusta i time na specifičan način obogate njene sadržaje.

Prijavi se!

Udruženja „Interkultivator“, „Ezop“ i Centar za savremenu umetnost „Strategie Art“ raspisuju konkurs za volontere/ke. Prijave poslati do 1. avgusta 2012. godine na e-mail: interkultivator@gmail.com

Prijava treba da sadrži:
Opšte podatke (ime i prezime, adresa, e-mail i kontak telefon, slika-opciono).
Kratko motivaciono pismo (do pola stranice gde ćeš navesti kako tvoje znanje/ iskustvo odgovara konkursu, zašto bi voleo/la da volontiraš i zašto baš tebe da odaberemo).
Za sve dodatne informacije slobodno se obrati na kontakt telefon:
Marija 0628508646