Home [akcija] SRCE NOSIMO JAVNO! ACTiviraj se!

SRCE NOSIMO JAVNO! ACTiviraj se!

60
0

film9Humanitarni projekat „ACTiviraj se“, organizovan od strane studentske organizacije AIESEC, bavi se socijalnom inkluzijom dece bez roditeljskog staranja i dece ometene u razvoju. Ove godine, projekat se organizuje po peti put i trajaće u periodu od juna do novembra 2012. godine.   U okviru projekta volonteri i praktikanti iz inostranstva posećuju domove za nezbrinutu decu, gde kroz niz druženja i interaktivnih radionica, sportskih aktivnosti, odlazak u bioskop i pozorište, pružaju deci ljubav i pažnju, motivišu ih da rade na sebi i pomažu im da se bolje uklope u društvo.  

Kao sastavni deo projekta, organizuju se i radionice u osnovnim školama za učenike nižih razreda na temu tolerancije i različitosti, sa ciljem da deca već u tom uzrastu shvate i prihvate da, iako postoje brojne razlike među ljudima, suštinski svi jesmo i treba da budemo isti.

 

 

AIESEC Vas poziva da postanete volonter na projektu „ACTiviraj se“ i ulepšate nekome život. Pružite ljubav onima kojima je uskraćena, i postanite njihova najlepša uspomena iz detinjstva. Pokažite sopstvenim primerom da želite bolji svet za sebe i svoju porodicu. Vaš zadatak će biti da držite edukativne radionice na kojima će deca moći da pokažu svoju kreativnost i maštovitost. Ove aktivnosti će se održavati dva puta nedeljno u trajanju od nekoliko sati. Ovo je idealna prilika da steknete praksu, pomognete u rešavanju problema i da brinete o društvu u kome živite.

 

Ukoliko ste zainteresovani da aplicirate ili da pročitate više informacija o projektu, posetite sajt www.ef.aiesec.org.rs.

 

AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Od 1948. godine AIESEC stvara mlade lidere u 110 zemalja sveta, radeći u partnerstvu sa kompanijama i univerzitetima. Mladim ljudima se pruža mogućnost da se uključe u globalni program razmene i da kroz inovativan proces razvoja steknu izuzetno lidersko i praktično iskustvo.