Home [stipendije] SAE Infostud STIPENDIJA za najboljeg srednjoškolca!

SAE Infostud STIPENDIJA za najboljeg srednjoškolca!

66
0

penSAE Institut Beograd, najpoznatiji svetski fakultet iz oblasti digitalnih medija u saradnji sa kompanijom “Infostud”, vodećom internet kompanijom  u Srbiji ponosno raspisuje konkurs za punu stipendiju koja se odnosi na prvu godinu akademskog programa SAE Instituta Beograd, u kojem mogu da učestvuju svi učenici srednjih škola na teritoriji Republike Srbije.
SAE Institut Beograd je deo globalne mreže fakulteta koja obuhvata 54 ogranaka širom sveta, sa sedistem u Oksfordu, Engleskoj i  tradicijom dužom od 35 godina. Ova prestižna institucija obrazuje buduće profesionalce za poslove u okviru industrije kreativno-digitalnih medija, nudeći akademski program iz oblasti audio inženjeringa, filmske digitalne produkcije, web programiranja i 3D animacije. Akademske (dvogodišnje) studije SAE Instituta akredituje Middlesex univerzitet iz Velike Britanije.
SAE Infostud STIPENDIJA se dodeljuje najboljem kandidatu posle procesa selekcije koji uzima u obzir uspeh u srednjoj školi, kreativni potencijal i želju za karijerom u oblasti kreativnih digitalnih medija. Stipendija obezbeđuje dobitniku jednogodišnje školovanje, ulkjučujuci sve troškove, na smeru po izboru :
Audio inženjering
Digitalna filmska produkcija
Web & Multimedija
3D Animacija

Cilj konkursa :
Infostud i SAE Institut Beograd pomenutom saradnjom pokazuju iskrenu želju da omoguće talentovanim mladim ljudima školovanje po svetskim standardima u oblastima koje predstavljaju najtraženije profesije današnjice.
« Kao grupi korisnih sajtova i kao najposećenijem internet sajtu posvećenom studentskim pitanjima, naša misija je da konstantno razvijamo svest o značaju visokog obrazovanja. Ovoga puta odlučili smo da talentovane mlade ljude podstaknemo na nastavak obrazovanja uz pomoć dodele BESPLATNE PUNE STIPENDIJE za studiranje na najpoznatijem svetskom privatnom fakultetu za digitalne medije, koji u svojim jedinstvenim akademskim programima sadrži  čak 70% praktične nastave u realnom radnom okruženju. » – poručuje Infostud tim

Kriterijumi za dodelu stipendije:

Na konkursu mogu učestvovati svi učenici srednjih škola na teritoriji Republike Srbije.
Aplikant mora biti državljanin Republike Srbije.
Priložiti diplomu završene srednje škole / postignut uspeh u srednjoj školi se vrednuje.
Izraziti želju da se razvije karijera u oblasti digitalno – kreativnih  medija.
Intervju sa nastavnom komisijom obezbeđuje do 30 bodova.
Postojeći portfolio ili za one koje nemaju portfolio, pisani rad do 500 reči na jednu od sledećih tema obezbeđuje do 30 bodova:

–  ‘’Kako studije na SAE Institutu mogu da mi pomognu do karijere u kreativnim digitalnim medijama’’  
ili
– Ideja za projekat u oblasti: ‘’My Film’’ / ‘’My 3DAnimation’’ / ‘’My Website or Application’’ / ‘’My Music’’

Poznavanje engleskog jezika u skladu sa SAE standardima

Kako učestvovati na konkursu ?

Potencijalni stipendisti učestvuju na konkursu tako što popune aplikaciju (koju mogu pronaći na sajtu www.belgrade.sae.edu) i zajedno sa potrebnom dokumentacijom (svedočanstva iz završene srednje škole, propratno pismo-esej ili portfolio) pošalju na mail belgrade@sae.edu ili donesu lično u prostorije SAE Instituta Beograd, Čika Ljubina 8/III do 11.7.2012.

Izbor pobednika:

SAE šefovi katedra sprovode selekciju pobednika na sledeći način:

Pregled aplikacije i portfolia
Intervju sa užim izborom aplikanata

Ime pobednika biće objavljeno na web sajtovima organizatora 18.7.2012.

Sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu stipendijskog procesa http://prijemni.infostud.com/ na www.belgrade.sae.edu kao i pozivom na broj 011 26 26 632 ili dolazkom lično u prostorije SAE Instituta Beograd.