Home [treninzi] REKREACIJA, ZABAVA I KOUČING

REKREACIJA, ZABAVA I KOUČING

66
0

racunar3Ukoliko ste spremni da unapredite kvalitet sopstvenog života, kako poslovnog tako i privatnog, radeći na svojim životnim vrednostima, vizijama i snovima, a da se pri tome odlično provodite, rekreirate i zabavljate, onda je ovaj program baš za vas!

JOGGING, JOKING & COACHING
(REKREACIJA, ZABAVA I KOUČING)

Program je baziran na vremenu koje ćete moći da posvetite sami sebi i u kome ćete moći sebi da date odgovore na pitanja:
gde se trenutno nalazim?
koliko sam zadovoljna/an situaciom u kojoj se sada nalazim?
koliko su drugi zadovoljni mojom trenutnom situacijom?
kako da stignem do svojih vizija i ciljeva?
koje akcije treba da preuzmem da ostvarim svoje snove?

Do odgovora na ova pitanja doćićete uz prijatnu šetnju po prirodi, lako trčkaranje uz reku, vozeći bicikl ili uz neku aktivnost koja vama najviše prija. Takođe, razgovaraćemo i u opuštajućem ambijentu nekog od restorana ili kafića uz odličnu kafu ili čaj, ukusnu salatu ili vaš najdraži dezert. Na kraju celog programa, sve ćemo proslaviti uz čašu belog ili crvenog vina.

Ukoliko vam se ovaj program čini zanimljivim i želite da krenete da radite za sebe, na vama je da odaberete vreme, mesto i način za to. A ja sam tu da obezbedim sve ostalo iz naziva ovog programa.  

Uveren da svako od nas najbolje zna šta je najbolje za njega,

Srdačan pozdrav!

Darko Todorović
todorovici@beocity.net
063/1077094

O principima na kojima je baziran program

Ceo program je koncipiran i zasnovan na principima efektivnog koučinga (coaching), a realizuje se kroz seriju razgovora i sastanaka (koučing sesija) koji pojedinačno traju od 30 do 45 minuta. Najmanji preporučeni broj ovih razgovora je tri, a o daljem nastavku saradnje odlučujete sami. U toku razgovora, sistemom postavljanja pitanja i davanja odgovora, otvaraju se različite mogućnosti koje će vam pomoći da:
definišete svoje ciljeve;
povežete ciljeve sa sopstvenim vrednostima;
kreirate svoje spostveno iskustvo vezano za taj cilj;
definišete konkretne korake za postizanje cilja i
obaveže sebe da ćete zaista tako i postupiti.

Veoma je važno naglasiti da uspeh ovakvog načina rada zavisi od vaše otvorenosti i posvećenosti da dogovorene akcije zaista i uradite.

Profesionalnost i etika

U skladu sa etičkim kodeksom profesije i ICF (International Coaching Federation), obaveza je da sadržaj svake sesije ostaje samo i jedino između klijenta i coacha. Ovaj nivo poverljivosti čini da se između coacha i klijenta ostvari snažna veza i savez, koji služi kao podrška na putu ostvarenja ciljeva.

Klijent je slobodan da, ukoliko to želi, delove sesija podeli sa drugim osobama.

Obaveza profesionalng coacha je da sluša, postavlja pitanja i vodi razgovor na način da probudi najbolje u klijentu. On asisitira klijentu da definiše i dosegne definisane  ciljeve.

Klijent je odgovoran za sve odluke tokom coaching procesa, za sve akcione korake koji se definišu tokom coaching projekta, kao i za lične i poslovne uspehe.