Home [akcija] Završni događaj u okviru projekta ’’Odgovorni mladi, održiva budućnost’’

Završni događaj u okviru projekta ’’Odgovorni mladi, održiva budućnost’’

44
0

netU Narodnoj banci Srbije 10. aprila, sa početkom u 11h, održaće se završni događaj u okviru projekta ’’Odgovorni mladi, održiva budućnost’’. Svi aktivni mladi, članovi studentskih i srednjoškolskih organizacija su imali prilike da u proteklih 5 meseci napišu a kasnije i da realizuju svoje ideje vezane za održivu budućnost.

Proglašenje pobednika, kao i seminar, možete pratiti uživo, koristeći sledeći link: http://odrzivimladi.maksnet.tv/

Odgovorni mladi, održiva budućnost” je projekat studentske organizacije AIESEC koji se organizuje po četvrti put sa ciljem približavanja tematike održivog razvoja mladima i animiranja mladih od 18 do 29 godina ne bi li i sami uticali na probleme održivosti naše zemlje. Teme ovogodišnjeg konkursa bile su “Utičem na održivost životne sredine”, “Utičem na održivost društva” i “Utičem na održivost ekonomije”

Projekat je  pokrenut radi povećanja svesti i aktivizma članova đačkih, studentskih, humanitarnih, omladinskih i nevladinih organizacija u oblastima društvenog, ekonomskog i ekološkog aspekta održivog razvoja.

Deljenjem ideja na seminarima održanim širom Srbije, i povezivanjem svojih iskustava, mnogi su otkrili probleme našeg društva, ali i načine kako sami mogu da utiču na promene. 6 najboljih radova biće predstavljeno ispred komisije sačinjene od predstavnika kompanija koje su partneri projekta, Coca Cola Hellenic i Ernst&Young. Najbolji rad po mišljenju žirija dobiće 1000 evra za realizaciju svog projekta.

 

Više informacija na našem sajtu: http://odrzivimladi.org.rs/