Home [konkursi] Konkurs za Omladinskog radnika – “Budi muško” klub

Konkurs za Omladinskog radnika – “Budi muško” klub

47
0
racunar5Želite li da radite sa timom srednjoškolaca u Vašem gradu? Verujete li u borbu protiv nasilja, rodnu ravnopravnost i zdrave stilove života? Imate li kreativne ideje za širenje i promovisanje ovih vrednosti u Vašoj zajednici? Da li želite da pozitivno utičete na živote mladih? Vidite li sebe kao tim lidera i uzora mladih?

Ako ste potvrdno odgovorili na ova pitanja Centar E8 Vas sa zadovoljstvom poziva da se prijavite na konkurs za poziciju omladinskog radnika koji će biti angažovan na nastavku projekta “Mladići kao saveznici u sprečavanju nasilja i sukoba na zapadnom Balkanu” u svom gradu/opštini.

Tražimo mladog, entuzijastičnog i motivisanog pojedinca koji će najpre proći obuku koju organizuje Centar E8 i potom preuzeti voñenje “Budi muško” kluba u svom gradu/opštini i svojim radom značajno doprineti nastavku projekta. Omladinski radnik će, izmeñu ostalog, voditi redovne sastanke sa članovima kluba, držati  dodatne edukativne radionice, osmišljavati, planirati i realizovati razne aktivnosti i javne akcije a sve u saradnji sa članovima “Budi muško” kluba.

Konkurs je otvoren u sledećim gradovima: Kragujevac, Bački Petrovac, Velika Plana, Obrenovac, Kikinda, Temerin, Novi Pazar, Loznica, Blace, i Prijepolje.

Kriterijumi selekcije:
– Muškarci od 18 do 30 godina
– Iskustvo u radu sa mladima
– Poželjno iskustvo u voñenju radionica, edukativnih treninga – Senzitivnost i prilagodljivost u pogledu kulturne i rodne pripadnosti, veroispovesti, rasne i nacionalne pripadnosti
-Razumevanje koncepta i zalaganje za vrednosti projekta (detaljnije na ovoj web stranici)   
– Pristup u radu sa entuzijazmom, na pozitivan i konstruktivan način
– Visoka motivisanost i dovoljno raspoloživog vremena koje će posvetiti projektu
– Znanje i upotreba kompjutera i interneta, Microsoft Office paketa

Prijave koje sadrže CV i motivaciono pismo poslati  na  centar@e8.org.rs sa naslovom mejla “Konkurs za omladinskog radnika” do 10.4.2012.

Samo kandidati koji uñu u uži izbor biće pozvani na razgovor.