Home [treninzi] Jedinstven seminar u organizaciji Umetnost življenja s Kamlesh Patelom

Jedinstven seminar u organizaciji Umetnost življenja s Kamlesh Patelom

63
0
book0Organizacija Umetnost življenja organizuje jedinstveni seminar sa gostujućim predavačem Kamlesh Patelom. Nesvakidašnji miks njegovog indijskog porekla, američkog obrazovanja i neprestanog rada sa mladima tajna je njegove harizme, te nam u Beograd donosi NOVU energiju i drevna znanja.


Zašto je seminar Umetnost življenja jedinstven?

*Zato sto nije baziran na teorijskim konceptima i površnim formulama za uspeh, već daje praktične alate koji vrlo brzo dovode do vidljivih rezultata
*Smanjuje i uklanja ljutnju, frustracije, umor, napetost i stres
*Uklanja sumnje i povecava jasnoću uma
*Povećava fokus i koncentraciju, daje jasnu sliku zivotnih prioriteta, razvija potencijale licnosti, povećava kreativnost

Zašto je seminar sa Kamlesh Patelom jedinstven?

*Kamlesh Patel je direktor internacionalne asocijacije za ljudske vrednosti sa središtem u Ženevi. http://www.iahv.org/
*K.P. je direktor programa za mlade u okviru “The Art of Living” fondacije; vodi programe za mlade lidere i sprovodi trening programe na teritoriji Evrope. Kao direktor treninga i programa za osnaživanje mladih, održao je 350 radionica na kojima je učestvovalo preko 10.000 mladih lidera tokom proteklih 12 godina.
*K.P. je postigao ključne rezultate u okviru konfliktnih rezolucija i leadership treninga; u sprovodjenju programa harmonije usled interkulturalne različitosti; u projektima društvene odgovornosti; u istrazivanju programa interkulturalnog razvoja; u sprovodjenju programa bez nasilja i programa za oslobadjanje od trauma (Non-agression program, Trauma relief program).
*Kamlesh je iznad svega inspirativan, harizmatičan, iskusan u odnosima s ljudima; primer fokusiranog uma i jasnih vizija; dinamičan u spoljašnjem svetu aktivnosti, a miran i centriran unutra.

Satnica seminara: četvrtak i petak od 18-21h, subota od 10-16h, nedelja od 11-17h. Članarina za seminar je 7000 din ili 3000 din za one koji su vec prosli radionicu Umetnost disanja ili YES!+.

Svi zainteresovani za seminar treba da se prijave na adresu tijana.radic@artofliving.rs ili 062 227 207. Svi koji bi došli iz drugih gradova, a nemaju smeštaj u Beogradu biće im obezbedjen.

Neke prilike su jednostavno j e d i n s t v e n e !