Home [treninzi] KURS MJUZIKLA

KURS MJUZIKLA

53
0
student26Inspirisana velikim evropskim školama, radionica mjuzikla je prva takve vrste u Srbiji. Okrenuta je mladim profesionalnim glumcima koji žele da obogate svoje iskustvo i razviju nove talente, kao i amaterima koji žele da steknu prvo iskustvo.

Radionica sadrži interaktivna predavanja koje će omogućiti polaznicima da steknu osnove mjuzikla. Dva profesora će drzati časove glume, plesa i pevanja. Polaznici će raditi tokom cele godine na stvaranju predstave u kojoj ce ove tri veštine biti koordinirane. Oni će se upoznati sa zahtevima umetničkog stvaranja, i imaće priliku da se suoče sa publikom.
Pedagog, vođa radionice: Jean-Baptiste Demarigny

Sadržaj
Kurs se sastoji iz  različitih radionica koje će omogućiti polaznicima da ovladaju osnovama mjuzikla. Dva  profesora će držati časove glume, plesa i pevanja. Polaznici će raditi tokom cele godine na stvaranju predstave u kojoj će tri discipline biti koordinirane. Takođe će se upoznati sa zahtevima umetničkog stvaranja i imaće priliku da se suoče sa publikom. Profesionalci iz oblasti pozorišta i producenti će biti pozvani na izvođenje predstave kako bi otkrili nove talenate.

Grupa koja počinje sa radom u februaru 2011. će na kraju semestra prikazati work in progress. Ukoliko grupa bude jaka, rad na predstavi će se nastaviti u 2.semestru 2012. i gotova predstava će biti prikazana pred publikom krajem 2012. godine.

Cilj programa  je da se polaznici  edukuju u svestrane umetnike, koji će biti osposobljeni u velikom broju disciplina, u skladu sa zahtevima žanra mjuzikla, tako što će se razvijati njihovo tehničko znanje u oblastima pevanja, plesa i dramskog izraza.
Radionica je na engleskom, ovde preuzimite prijavni >>Obrazac<<.
Popunjen obrazac i jednu fotografiju poslati do 22. januara 2012. na e-mail: studionoviteatar@gmail.com.
Više informacija na: www.studionoviteatar.tk