Home [konkursi] Program „LEKCIJE IZ PRAKSE“

Program „LEKCIJE IZ PRAKSE“

78
0

Program je zamišljen tako da uvaži interesovanja studenata pojedinih fakulteta i njihove potrebe koje se tiču razvoja karijere i omogući im da u neposrednom kontaktu sa predstavnicima poslovnog sveta dobiju važne savete i smernice koje će im olakšati proces zapošljavanja i uvođenje u svet rada.

Planirano je da CzRK ugosti svakog semestra jednog poslodavca sa kojim će realizovati ciklus radionica kao i drugih aktivnosti za unapređenje veština aktivnog upravljanja karijerom.

Program «Lekcije iz prakse» realizovaće se na fakultetima u sastavu Univerziteta u Beogradu jednom mesečno i biće namenjene studentima različitih grupacija.

Prvi poslodavac koji će uzeti učešće u ovom programu je multinacionalna kompanija iz oblasti usluga (revizorske, poreske i savetodavne usluge) „ERNST&YOUNG“.

Prva u nizu planiranih „ERNST&YOUNG“ radionica „PRIPREMA I SIMULACIJA INTERVJUA ZA POSAO“ održaće se u četvrtak, 19.јanuara 2012. godine na Filološkom fakultetu u Sali za sednice sa početkomu 14 časova.

Pozivamo zainteresovane da se prijave za ovu radionicu i saznaju:

– kako da se pripreme za razgovor za posao

– koje su najčešće greške na razgovoru za posao

– kako izgleda razgovor za posao i učestvuju u simulaciji istog

Do kraja semestra planirane su sledeće radionice:

UPRAVLJANJE VREMENOM – SELF TIME MANAGEMENT

BUDŽETIRANJE PROJEKTA REVIZIJE

TIMSKI RAD – BOSFOR BRIDGE

Radionice će voditi Tanja Srdanović – psiholog i saradnik u odeljenju za ljudske resurse kompanije Ernst&Young.

Pored navedenih radionica g-đa Srdanović će biti na raspolaganju studentima za INDIVIDUALNO KARIJERNO SAVETOVANJE, koje će u saradnji sa Centrom biti organizovano od 10 do 14 časova na istom mestu. Iskoristite priliku da se posavetujete o temama kao što su: problemi u učenju, nedostatak motivacije, trema, donošenje odluka, usklađivanje učenja i slobodnog vremena, karijerni plan, kako započeti potragu za poslom…

Prijavljivanje se obavlja putem upitnika koji treba poslati do 17. januara 2012. na adresu office@razvojkarijere.bg.ac.rs.

Broj polaznika ograničen.