Home [njuz] Poziv za studente umetničkih fakulteta za učestvovanje na na projektu „Make a...

Poziv za studente umetničkih fakulteta za učestvovanje na na projektu „Make a step”

26
0

book4Napravi korak – Uključi se!
Pozivamo sve zainteresovane studente da se priključe projektu „Make a step” koji realizuje omladinska grupa Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji i Zagrebu. 
Projekat ima za cilj da poveže zagrebačke i beogradske studente, da ih upozna sa Beogradom, da sruši predrasude, poboljša saradnju studenata iz Beograda i Zagreba i ukaže na budućnost koju stvaramo zajedno.

Ovim projektom je predviđeno niz akcija, radionica, predavanja, žurki od samog dolaska zagrebačkih studenata pa sve do poslednjeg dana.

Ovim projektom predviđeno je i učešće beogradskih studenata umetničkih fakuleteta. Pozivamo da se prijaviš za učešće na dve radionice koje se tiču konflikta za vreme rata u Jugoslaviji i to kroz umetnost tako što ćeš zajedno sa studentima iz Zagreba praviti skulpturu a zatim oblikovati i iscrtavati zid od stiropora koji je simbol barijere koja postoji između mladih u Hrvatskoj i Srbiji.
Učešće na ovom seminaru će ti omogućiti stvaranje novih prijateljstva, steći ćeš nova iskustva i razviti svoje sposobnosti.

Prijavu nam možete poslati na i-mejl adresu: nesovicdunjabg@gmail.com

Prijava treba da sadrži osnovne podatke(ime, prezime, fakultet, godište i kontakt telefon) i nekoliko rečenica o motivaciji za učešće u projektu Make a Step.

Važna napomena: Lične informacije koje kandidati/kandidatkinje navedu u prijavi strogo su poverljive i pregledati će ih isključivo selekcioni odbor sastavljen od članova i članica Omladinske grupe Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji, kancelarija u Beogradu. Sve lične informacije navedene od strane prijavljenih neće biti ni na koji način zloupotrebljavane ili prosleđene trećim osobama.

Koordinatorka projekta: Dunja Nešović

Kontakt mail: nesovicdunjabg@gmail.com