Home [treninzi] Poziv na trening : “I see you- EMOTION 2 – how to...

Poziv na trening : “I see you- EMOTION 2 – how to develop creative emotional and stress management skills in non formal education” – Iceland, 4th to 11th Feb 2012

74
0

mjuza4Grupa “Hajde da…” uz podršku Evopske Komisije i Programa Mladi u akciji, učestvuje kao partner na treningu pod nazivom “I see you- EMOTION 2 – how to develop creative emotional  and stress management skills in non formal education”

 

Cilj treninga je osnaživanje trenera i razvoj trenerskih emotivnih kompetenci. Kroz rad na sebi I koristeći sopstveno iskustvo, treneri se osnažuju da reaguju na probleme koji se javljaju u grupnom radu.  Ovo je mogućnost za trenere da razviju svest o sopstvenim ograničenjima I mogućnostima, koje će omogućiti unapredjenje rada sa grupama.

U projekat će biti uključeni učesnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Islanda, Makedonije i Španije, a trening će se održati na Islandu, u period od 4-11. februara, 2012. godine.

Više informacija o treningu možete pronaći ovde

Zainteresovani učesnici  trebalo bi da popune aplikacioni formular najkasnije do 29. decembra 2011. i da ga pošalju na adresu suzana@hajdeda.org.rs

Broj učesnika je ograničen. Učesnici koji prođu selekciju biće obavešteni najkasnije do 5. januara.