Home [treninzi] Informatiraj se! Korak bliže ka inicijativi osnivanja Info-centra za mlade

Informatiraj se! Korak bliže ka inicijativi osnivanja Info-centra za mlade

51
0

aufto2Dragi srednjoškolci i srednjoškolke,
Pozivamo vas da se prijavite i učestvujete u projektu “In-formatiraj se! Korak bliže ka inicijativi osnivanja Info-centra za mlade’’. Projekat realizuje udruženje građana “Alternativna kulturna organizacija – AKO“ u saradnji sa Gradskom upravom za sport i omladinu-Kancelarijom za mlade grada Novog Sada.

Cilj projekta je osnivanje Info-tima, u čijem sastavu će se nalaziti 20 srednjoškolaca/ki, a čije će formiranje predstavljati prvi i veoma važan korak na putu ka osnivanju Info-centra namenjenog mladim osobama Grada Novog Sada.

Kao učesnici projekta imaćete priliku da učestvujete u četvorodnevnom treningu i edukujete se za ulogu vršnjačkih edukatora u oblasti informisanja mladih. Na osnovu stečenih znanja i veština biće vam omogućeno da učestvujete u osmišljavanju i kreiranju Info-biltena, ažuriranju sajta Kancelarije za mlade Grada Novog Sada, a kao završnicu projekta, kreirate i realizujetе javnu akciju na kojoj ćete prikazati rezultate svog rada.

Svi zainteresovani mladi srednjoškolci/ке mogu se prijaviti najkasnije do 10. novembra 2011. godine na e-mail Kancelarije za mlade: kzmnovisad@gmail.com

Detaljnije informacije i aplikacioni formular se nalaze u attachmentu.

Za sva dodatna pitanja mozete pozvati Kancelariju za mlade na telefon: 0214882871

Ili kontakt osobe za projekat In-formatiraj se!:
Jovana Rastović 0658291181
Tamara Paroški 0643565258

Udruženje gradjana ”Alternativna kulturna organizacija-AKO” i
Kancelarija za mlade Grada Novog Sada

Attachment Size
Detaljnije_informacije.doc 34 KB
Aplikacioni_formular.doc 43.5 KB