Home [njuz] Novi Lideri 2011

Novi Lideri 2011

72
0

U okviru projekta Novi Lideri studentske organizacije AIESEC, u Novom Sadu će se održati Dani Liderstva 7-8. oktobra na Fakultetu tehničkih nauka. Studentska organizacija AIESEC već šestu godinu zaredom kroz projekat Novi Lideri pokušava da razvije svest kod mladih da su oni nosioci promene

. AIESEC je najveća međunarodna studentska organizacija koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju liderske potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo. Priliku da razviju svoje liderske veštine i čuju poznate svetske i domaće lidere, imaće svi aktivni mladi Srbije od 17-27 godina.

.Ako želiš da stekneš, ali i podeliš znanja, vizije i celijeve i da razviješ svoje sposobnosti, prijavi se na besplatnu radionicu Programa razvoja lidera 07. oktobra ovde. Tu ćeš unaprediti sebe, saznati šta možeš bolje, razmenićeš iskustva, upoznati sebi slične, ali i različite. Mnogi aktivni mladi su već potvrdili svoj dolazak, između ostalih i članovi organizacija ELSA, EESTEC, PSANS, ESTIEM, BEST i AEGEE.

U subotu 08. oktobra imaćeš priliku da čuješ druge kako su preuzeli inicijativu i napravili promenu! Poslušaj predstavnike organizacija koje prave promenu Dance4life, Strawberry Energy, Res polis i drugi. Ulaz je slobodan.

Centralni događaj projekta, tradicionalno je Konferencija Novih Lidera, – održava se od 07. – 08. novembra 2011. godine u Narodnoj banci Srbije. Panel diskusije sa poznatim govornicima, ali i intereaktivne radionice sa liderima iz različitih oblasti, omogućuju učesnicima konferencije da razmišljaju o svom liderskom potencijalu. Ove godine jedan od predavača je i Markus Orlovski (Marcus Orlovsky), poznati britanski govornik iz sveta biznisa i obrazovanja. Predavanja i radionice će biti držane na engleskom i srpskom jeziku.

Dođi na mesto gde se lideri sastaju. Upoznaj lidere sadašnjice i postani lider sutrašnjice!

Više informacija i prijave možete pronaći na našoj internet stranici: www.newleaders.org.rs i FB fan strani NewLeadersConference.