Home [treninzi] SEMINAR IZ MEDIJSKOG PRAVA

SEMINAR IZ MEDIJSKOG PRAVA

50
0

foto6NUNS, IREX/USAID i Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu zajedno sa Fondom “Osmeh na dar“ Vas pozivaju na seminar iz medijskog prava koji će biti održan 27. maja u konferencijskoj sali Pravnog fakulteta sa početkom u 13 časova. Na seminaru ćete imati priliku da se upoznate sa pojmom medijskog prava i aktuelnim temama u ovoj oblasti kao što su:

-Registracija i licenciranje javnih glasila, posebno na internetu.

-Intercepcija, u kojoj formi, kako i kada država i njeni organi mogu da presreću informacije i zalaze u domen privatnosti komunikacija.

-Privatnost, obim prava na privatnost, kada se ono može ograničiti i izveštavanje o javnim ličnostima.

Predavači će biti Slobodan Kremenjak, advokatska kancelarija Samardžić & Živković, Vukašin Obradović, predsednik NUNS-a, i članovi tima Pravnog fakulteta koji su na međunarodnom takmičenju iz medijskog prava na Oksfordu osvojili prvo mesto.

Cilj seminara je da se skrene pažnja na značaj medijskog prava, kao i upoznavanje mladih pravnika i novinara sa ovom oblašću kako bi u budućnosti uspešno sarađivali.

Registraciju za učešće na seminaru, slanjem svog imena, prezimena, fakulteta i godine studija, sa naznakom da se prijavljujete za seminar u Beogradu možete izvršiti na medijskopravo@gmail.com . Na ovoj adresi možete dobiti informacije za seminare koji će biti održani u Novom Sadu i Nišu.