Home [njuz] Sajam održivog razvoja

Sajam održivog razvoja

40
0

netNa platou ispred tržnog centra Ušće u subotu 23. aprila , sa početkom u 12h, studentska organizacija AIESEC, organizuje sajam održivog razvoja u okviru projekta “Odgovorni mladi, održiva budućnost”.

Cilj sajma jeste predstavljanje kompanija i nevladinih organizacija koje su lideri u odživom razvoju u Srbiji, kao i prezentacija pobedničkih projekata konkursa “Odgovorni mladi, održiva budućnost”.

Sam sajam će početi u 12h, a početak programa je predvidjen za 13h, kada je svečano otvaranje i kada će nam se obratiti neko od predstavnika vladinog sektora. U okviru programa će se predstaviti naši partneri i sponzori, a nastupiće i mnogobrojni umetnici različitih profila. Posetioci sajma će moći da isprate čak dve predstave i performanse plesnih grupa, a dobiće i priliku da učestvuju u mnogobrojnim akcijama koje će se dešavati za vreme trajanja sajma i zabave se uz zvuke house muzike.

Pored zanimljivog programa, posetioci sajma će biti u prilici i da se upoznaju sa programima partnerskih kompanija AIESEC-a koji su usmereni na podsticanje održivosti naše zajednice. Prisutni će moći da saznaju nešto o akcijama, projektima i programima nevladinih organizacija koje direktno utiču na ekološki, socijalni i ekonomski aspekt održivog razvoja i eventualno se uključe u iste, kako bi i sami postali nosioci pozitivnih promena u našem društvu. Među učesnicima sajma pojaviće se i pobednici takmičenja u Briselu, Strawberry Energy sa svojim punjačem na solarnu energiju.