Home [konkursi] Otvoren konkurs za di-džejeve

Otvoren konkurs za di-džejeve

57
0

muzika2U Domu omladine Beograda (DOB) organizatori “Šer” (Share) konferencije su saopštili da je otvoren konkurs za mlade didžejeve koji žele da se oprobaju u nastupima 8. i 9. aprila.

Zainteresovani mogu postaviti svoj didžej miks na www.shareconference.net, a posetioci sajta će svojim glasovima odabrati 20 pobednika koji će nastupiti na takmičenju u okviru “Šera”, koje će biti organizovano “uživo, u formi duela”.

“Istovremeno će nastupiti po dva disk-džokeja, a publika će nositi slušalice preko kojih će moći da izabere ‘kanal’ onog koji im se više dopada. U zavisnosti od izbora di-džeja, na slušalicama će svetleti određena boja, a na osnovu dominantne boje među publikom prepoznaće se pobednik”, saopštio je “Šer”.

Kako se navodi, kroz jednočasovne nastupe “mladi disk-džokeji dobijaju priliku da se afirmišu pred brojnim posetiocima i međunarodnim izvođačima, što je idealna prilika da unaprede svoj profesionalni život”.

Fondacija “Stejt of Egzit” (State of Exit) organizuje prvu “Šer” konferenciju od 7. do 9. aprila u Beogradu, sa DOB-om kao centralnom lokacijom, a na njoj će učestvovati stručnjaci iz Gugla (Google) i Em-aj-ti (MIT) instituta, kreator internet kampanje iz tima predsednika SAD Baraka Obame, poslanici Piratske Partije i drugi.

U okviru muzičkog dela “Šera”, 8. aprila u DOB-u nastupa britanski muzičar Triki (Tricky), a najavljeni su brojni izvođači uglavnom elektronske muzike u nekoliko klubova i koncertnih prostora u Beogradu.

Izvor:Glas javnosti