Home [njuz] Emisija za mlade „Hoću da znaš“ nastavlja se sa emitovanjem i u...

Emisija za mlade „Hoću da znaš“ nastavlja se sa emitovanjem i u 2011.

60
0

kzmgradKancelarija za mlade Grada Beograda u okviru projekta „Poboljšanje informisanosti mladih“ nastavlja sa emitovanjem  emisije „Hoću da znaš“, čiji će premijerni termin prikazivanja  biti u subotu u 12.05 časova na kanalu televizije  Studio B. Nastavak emitovanja rezultat je uspešne saradnje Kancelarije za mlade i RTV Studio B, uspostavljene u 2010. godini.

Emisijia „Hoću da znaš“ pokrenuta je s ciljem  da pomogne mladima i pruži im informacije  o aktuelnim temama koje se tiču njihovih života: kako doći do prakse ili posla, koji konkursi su u toku, kao i projekti namenjeni poboljšanju njihovog položaja , kako mogu postati volonteri i učiniti nešto za zajednicu u kojoj jesu, kao niz drugih aktuelnosti koje su deo svakodnevnice mladih.

„Ova emisija deo je strategije Kancelarije za mlade grada Beograda, koja je posvećena rešavanju nekih od ključnih problema u gradu, kao što su dostupnost obrazovanja i radnih mesta, pružanje pravne sigurnosti, unapređenje kulturnih i obrazovnih  sadržaja, kao i  pružanje svih relevantnih informacija koje mogu unaprediti život mladih“, ocenio je Kosta Andrić direktor Kancelarije za mlade i dodao da ova emisija ispunjava potrebu za informisanjem mladih ljudi o aktuelnim temama i sadržinski upotpunjuje prazninu koja postoji u medijskom prostoru Srbije.

Emisija „Hoću da znaš“ emitovaće se na Studiu B u sledećim terminima:

  • Subota u 12.05h, u repriznom terminu (ponedeljkom u emisiji „BG dobar dan“ 15h – 17:30h)
  • Sreda u jutarnjem programu

 

Emisija će biti dostupna i na YouTube kanalu Kancelarije za mlade na sledećem  linku: http://www.youtube.com/user/kancelarijazamlade

Hocu Da Znas – Reklama za 2. sezonu!

{youtube}JjXxNI2jnTo{/youtube}