Home [konkursi] KONKURS ZA DODELU MALIH EKONOMSKIH GRANTOVA

KONKURS ZA DODELU MALIH EKONOMSKIH GRANTOVA

63
0

student4Grupa 484 u partnerstvu sa Business Start-Up Centrom Kragujevac poziva izbegla lica, bivša izbegla lica  i interno raseljena lica sa teritorije Grada Kragujevca koja žele da otpočnu samostalni posao ili da unaprede postojeći posao da se prijave na Konkurs za dodelu malih ekonomskih grantova. Ekonomski grantovi su namenjeni isključivo za one koji su već registrovali poslovnu delatnost ili imaju nameru da to učine.
Konkurs je otvoren u periodu 2.mart 2011. do 1. april 2011. u 14.00. časova

Detaljnije informacije i upitnik za prijavu možete dobiti utorkom i četvrtkom od 10 do 14 časova u prostorijama Business Start- Up Centra, Dr. Zorana Đinđića br. 10, VI sprat, Kragujevac. Upitnik za prijavljivanje na konkurs možete da preuzmete i ovde. Telefoni za dodatne informacije  034/333-492 i 034/330-651.

Grupa 484, udruženje iz Beograda, sprovodi na teritoriji Grada Kragujevca aktivnosti u okviru projekta „Podrška izbeglim i raseljenim licima u Srbiji“. Ovaj projekat finansira Evropska unija preko Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji iz fonda IPA 2008 dok je Komesarijat za izbeglice Republike Srbije institucija korisnik projekta. UniCredit Fondacija iz Italije u okviru projekta podržava realizaciju programa podrške otpočinjanju samostalnog posla. Cilj projekta je da, u skladu sa Nacionalnom strategijom za rešavanje pitanja izbeglica i interno raseljenih lica, doprinesu naporima Vlade Republike Srbije i Komesarijata za izbeglice Republike Srbije da unaprede životne uslove i reše socijalne i ekonomske probleme ovih kategorija stanovništva.

Program  podrške otpočinjanju samostalnog posla realizuju Grupa 484 i Business Start-Up centar.

Image

Ovaj projekat finansira Evropska unija.Sadržaj ovog dokumenta je isključiva odgovornost Grupe 484 i ni na koji način ne odražava stavove EU. Program podrške otpočinjanju samostalnog posla finansira UniCredit Fondacija iz Italije.