Home [treninzi] Poziv na trening “Let’s perform with Socrates”

Poziv na trening “Let’s perform with Socrates”

54
0

diplomaGrupa “Hajde da…” uz podršku Evopske Komisije i Programa Mladi u akciji, organizuje trening pod nazivom “Let’s perform with Socrates”.

Cilj treninga je povećanje razumevanja pojma I principa demokratije, kao i obuka učesnika  za korišćenje tehnika i veština potrebnih za izvodjenje performansa, u cilju ukazivanja na potrebe mladih u lokalnoj sredini i evropskom kontekstu.

Prvi deo treninga omogućiće učesnicima da istraže svoja znanja i razumevanje pojma demokratije, kao i poznavanje različitih pojmova u političkom i svakodnevnom životu. Drugi deo treninga biće posvećen sticanju znanja o performansu kao umetničkoj formi i obliku socijalnog dijaloga. Učesnici će steći veštine kako da koriste performans kao sredstvo za bavljenje pitanjima koja se tiču demokratije.

U projekat će biti uključeni učesnici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije, Irske, Makedonije, Rumunije i Crne Gore, koji će zajedno tokom procesa rada kreirati performans, koji će na kraju treninga biti izveden na ulicama Niša.

Zainteresovani učesnici  treba da popune aplikacioni formular najkasnije do 1. Marta 2011. i da ga pošalju na adresu suzana@hajdeda.org.rs

Broj učesnika je ograničen. Učesnici koji prođu selekciju biće obavešteni najkasnije do 5. marta. Više informacija o projektu možete preuzeti ovde

Projekat je podržan od strane Evropske Komisije.

Grupa "Hajde da..."
Youth