Home [zabavnik] KST Maskenbal: Dolazite na Eru Ojdanića?

KST Maskenbal: Dolazite na Eru Ojdanića?

67
0

student26Klub studenata tehnike ove godine organizuje 37.prednovogodišnji Maskenbal. Nastupaju Atheist Rap, Obojeni Program, SKA Ringišpil, Timbe i… Era Ojdanić.
Ovaj događaj najavljen je za poslednju subotu decembra, tačnije za 25.decembar, sa početkom u 22 časa. Tema ovogodišnjeg maskenbala je “Metamorfoza”.

Ove godine na maskenbalu će biti osam odvojenih scena (Main stage, Reggae & Ska stage, DJ stage, Etno stage…).

Na glavnoj bini nastupaju Obojeni program, Atheist Rap, Pero Defformero, Line Out i gosti iznenađenja. Na Reggae i Ska stage-u su : ZAA, Ska Ringišpil, Proces, King Calypso SoundSystem, The Socks, na Super-dance DJ stage-u: DJ Marko Milosavljević, DJ Rahmanee, DJ Bdat utim Timbe (Bad Copy, 43-23).

U bašti KST-a je Etno stage na kome nastupa Era Ojdanić. Takođe će biti posebni stejdževi za 80-e, 90-e, Hard Rock i Karaoke.

Prvi Maskenbal je održan davne 1974.godine, a od tada je postao istorijski događaj u kulturnom životu Beograda. Kroz istoriju dugu 37 godina neke od najzapaženijih tema su bile: Mračni srednji vek, Putovanje kroz vreme, Srbija kroz vekove, Prohibicija, Mitologija, Svetlost pozornice…

Na Maskenbalu se organizuju izbori za najbolju masku i “misicu”.

Karata je ostalo još jako malo i mogu se kupiti u prostorijama Kluba svakog radnog dana od 09 do 19 časova i od srede do subote u periodu od 23 do 02.30 časova.

Izvor: MONDO