Home [konkursi] Kako izgleda radni dan PR i Marketing menadžera?

Kako izgleda radni dan PR i Marketing menadžera?

255
0

book2Karijera u marketingu i PR-u privlači mlade – zvuči prestižno, obećava kreativan i dinamičan posao, mnogo zanimljivih kontakata i dobru platu. Da li je baš tako? Evo prilike da lično proveriš kako izgleda radni dan PR i marketing profesionalaca u dve velike marketinške agencije u Srbiji! Portal Mingl poziva sve zainteresovane srednjoškolce iz Srbije da se prijave za učešće u Mingl Job Shadowing programu i provedu dan u agencijama Pleon Olaf & McAteer i Communis.

Tokom dve jednodnevne posete srednjoškolci će saznati čime se sve bave PR i marketing menadžeri, kako funkcionišu ove agencije, kakvi su svakodnevni radni zadaci profesionalaca u ovom poslu, šta su prednosti, a šta nedostaci karijere u ovoj oblasti.

Ako vas interesuje marketing moćićete na jedan dan da budete deo Pleon Olaf & McAteer tima, i saznate kako izgleda raditi u velikoj marketinškoj agenciji, sa klijentima kao što su: Telekom Srbije,  Aerodrom Beograd, Beogradska filharmonija, Carnex, British American Tobacco, Univerzijada 2009… Odabrani srednjoškolci  pratiće direktorku agencije Pleon Olaf & McAteer, Ljiljanu Boljanović, tokom njenog radnog dana i videti ceo proces i nivoe rada u agenciji.

Srednjoškolci zainteresovani za PR saznaće iz prve ruke kako izgleda planirati komunikacije za klijente kao što su Aqua viva, Državna lutrija Srbije, Beogradsko dramsko pozorište, Zepter osiguranje, Knjaz Miloš… Njima će svoj posao predstaviti direktorka sektora za PR agencije Communis, Danijela Popović Jurić.

Više obrazovanju i znanjima potrebnim da biste se uspešno bavili ovim poslom pogledajte u tekstu: Zanimanje meseca – Komunikolog.

Ako biraš faks i želiš da se uveriš da si na pravom putu, proveri da li karijera u marketingu i PR izgleda onako kako je zamišljaš i lakše donesi odluku o upisu faksa!

Prijavi se za učešće u Job Shadowing-u putem Mingl Fejsbuk strane. Predstavi nam se uspomoć svog ličnog slogana – izreklamiraj sebe u 160 karaktera na našem Fejsbuk zidu! Potom popuni kratak prijavni formular za Job Shadowing.

Rok za prijavljivanje je petak 14.5.2010.