Home [njuz] Biraš faks? Provedi dan na Akademiji umetnosti!

Biraš faks? Provedi dan na Akademiji umetnosti!

53
0

diplomaNe znaš šta da upišeš, dvoumiš se, a zanimaju te pozorište, film, muzika, veb dizajn ili produkcija u medijima? Provedi jedan dan na Akademiji umetnosti u Beogradu i saznaj iz prve ruke kako bi izgledalo da tamo studiraš i čime sve možeš da se baviš kada završiš taj faks.

Portal za srednjoškolce, Mingl te poziva da se prijaviš na program Mingl Insajder i učestvuješ u profesionalnom fotografisanju, kreiranju plakata i flajera sa profesionalnim dizajnerima i snimanju reklame.
Odabrani srednjoškolci će saznati kako izgledaju predavanja i vežbe na Akademiji umetnosti, kako izgleda baviti se umetnošću i praktičnim radom u ovim oblastima. Ovo je prilika da razrešiš nedoumice koje imaš, saznaš da li se može živeti od umetnosti, i lakše se odlučiš za svoj budući profesionalni put.

Akademija umetnosti je prvi i još uvek jedini akreditovan fakultet na polju umetnosti u Srbiji, a u toku Mingl Insajdera moćićeš da saznaš sve što te zanima o 10 studijskih programa koje je tamo moguće studirati. To su: produkcija u umetnosti i medijima, dizajn zvuka i muzička produkcija, advertajzing i dizajn, filmska i tv montaža, filmska i tv kamera, televizijska režija, filmska režija, dramaturgija, fotografija i gluma.

Oseti se kao student i lakše odluči šta da upišeš i čime da se baviš!

Program će se odvijati u studijima Akademije umetnosti u Balkanskoj 21 u Beogradu, 10. aprila.

Prijavi se tako što češ na Fejsbuk stranu portala Mingl okačiti svoju omiljenu reklamu ili neki drugi zanimljiv video klip sa You Tube-a, koji te je zadivio ili inspirisao. Usput, popuni i ovaj kratak formular kako bismo mogli da te kontaktiramo.

Konkurs je otvoren za sve srednjoškolce iz Srbije i traje do ponedeljka 5. aprila. Malu prednost u izboru za učešću na programu imaće oni čiji postovi budu imali najviše lajkova i komentara.

Za više informacija pošaljite mejl na karijera@mingl.org ili pozovite tim portala Mingl na: 011/3065830.

Mingl Insajder je novi program portala Mingl koji pomaže srednjoškolcima da se bolje upoznaju sa načinom rada fakulteta u Srbiji i odluče koji fakultet će upisati na osnovu sopstvenog iskustva.

Prijavite se!

Izvor:mingl