Home [ knjige/tribine ] Više o mladima u medijima

Više o mladima u medijima

50
0

newsBalkanski fond za lokalne inicijative će u ponedeljak 22.marta u 10:00 časova u sali Panorama u Hotelu Palas u Beogradu održati konferenciju „Više o mladima u medijima“ namenjenu otvaranju dijaloga o ključnim pitanjima za unapređenje sistema informisanja za mlade. Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati istraživanja omladinskih kanala informisanja u Srbiji, koje je sprovedeno krajem 2009. godine u više gradova u Srbiji.

Pored toga, na konferenciji će biti iznet Apel omladinskih organizacija koje se bave medijima za uspostavljanje sistema redovnog informisanja mladih, a koji je upućen predstavnicima medija i nadležnih institucija. Cilj konferencije je da se kroz dijalog izmedju predstavnika nadležnih institucija koje se bave mladima, predstavnika medija i omladinskih organizacija ustanove ključni koraci za unapredjenje medijskog informisanja mladih u Srbiji.

Na konferenciji je predviđeno da učestvuju predstavnici omladinskih organizacija, predstavnici lokalnih i nacionalnih medija i novinarskih udruženja, kao i predstavnici relevantnih institucija kao što su Ministarstvo omladine i sporta, Ministarstvo kulture i lokalnih kancelarija za mlade.