Home [ knjige/tribine ] CV unapredi, sliku o sebi sredi

CV unapredi, sliku o sebi sredi

67
0

vesti6Neformalna grupa Centronauti, uz podrsku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Evropskog pokreta u Srbiji i Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizovace u petak i subotu, 19. i 20. marta, od 11 do 17h, akciju – CV unapredi, sliku o sebi sredi.

Mesto odrzavanja akcije je Studentski grad, prostor pored Doma kulture, kod amfiteatra (u slucaju loseg vremena akcija bi se izmestila u donji nivo galerije DKSG).

Akcija ima za cilj da ukaze na vaznost usvajanja vestina predstavljanja poslodavcima. Glavne aktivnosti su besplatno fotografisanje za biografiju i pregled donetih biografija. Fotografisanje ce obaviti profesionalni fotograf u improvizovanom foto studiju, dok ce CV kliniku obavljati clanovi tima, Centronauti.

Pozivamo sve studente da se pridruze ovoj zabavi edukativnog karaktera, dodju u drustvu, donesu lepo raspolozenje. Nakon akcije, nasi posetioci ce imati u svom folderu dobro strukturiranu biografiju i fotografiju za CV.

Molimo posetioce da dodju prikladno obuceni, kako bi njihova fotografija bila adekvatna za poslovnu biografiju.

Akcija – CV unapredi, sliku o sebi sredi  plasirala se na spisak 13 odabranih akcija na konkursu za podsticanje drustvenog aktivizma mladih – E, mogu i ja! 09.

Vise o akciji  i Centronautima saznajte na adresi www.uakciji.org