Home [treninzi] DJ ACADEMY SERBIA

DJ ACADEMY SERBIA

40
0

kul2Glavni akcenat akademije je na stručnoj edukaciji i mentorskom radu, kao i na širenju elementarnog znanja o elektronskoj muzici uopšte. Predavači, mentori i saradnici akademije su trend seteri u oblasti elektronske muzike u Srbiji i regionu, adekvatni poznavaoci teorije muzike, producenti i sl

U saradnji sa DJ Akademijom iz Hrvatske, koja je do sada edukovala 6 generacija, preko 300 DJ-a koji su bili službeni polaznici (2005. – 2009.), rad DJ ACADEMY SERBIA imaće međunarodni karakter i pružiće polaznicima visoko kvalitetno znanje.
Krovna muzička institucija, Hrvatska glazbena unija (http://www.hgu.hr ), daje strukovno pokroviteljstvo akademiji što je od velike važnosti za napredak celog projekta.

Zajednički edukativni centar DJ ACADEMY SERBIA objediniće profesionalna znanja vrhunskih predavača iz Srbije i Hrvatske, ali i inostranstva. Dobijena diploma akademije imaće međunarodni značaj i otvoriće mladim Djevima ne samo tržišta Srbije i Hrvatske, već i šireg regiona.

Obzirom na to da svoj program realizujemo sa mladim ljudima koji bi želeli da se profesionalno bave elektronskom muzikom i izgrade svoju karijeru, kroz akademiju ćemo se truditi da osim osnovnih pogleda na muziku i svetske trendove, druženje i celokupnu ideju edukacije, ličnu promociju i stručna znanja, posvetimo veliku pažnju današnjem shvatanju klabinga i provoda.

Suvišno je naglašavati koliko bi ovakvim pristupom itekako doprineli borbi protiv droge, nasilja i uopšteno, preranog izlaska školaraca na ulice.

DJ ACADEMY SERBIA će se maksimalno zalagati za pružanje podrške i stručnog znanja svim polaznicima kako bi se stvorila pozitivna atmosfera, a negativan trend bezperspektivnosti koji trenutno vlada u Srbiji, sveo na minimum.

Bolji pogled na život i pružanje jednake šanse SVAKOME je u današnje vreme neophodna sigurnost svim mladim ljudima u Srbiji.