Home [treninzi] Poziv za učešće na 2. Sajmu neprofitnih inicijativa

Poziv za učešće na 2. Sajmu neprofitnih inicijativa

32
0

student22Drugi po redu Sajam neprofitnih inicijativa održaće se 30. marta 2010. godine u organizaciji SMart Kolektiva i Foruma poslovnih lidera Srbije, uz podršku USAID-a i Instituta za održive zajednice (Institute for Sustainable Communities).

S ciljem da se omogući približavanje poslovnog i neprofitnog sektora i stvaranje novih partnerstava, organizacije građanskog društva ovoga puta imaće priliku da promovišu svoje projekte u okviru godišnjeg CSR Foruma poslovnih lidera Srbije. Na ovom događaju vodeći svetski i domaći eksperti predstaviće aktuelna evropska rešenja i trendove iz oblasti društveno odgovornog poslovanja.

Teme ovogodišnjeg Sajma neprofitnih inicijativa su volonterizam i socijalno preduzetništvo.

Ko može da se prijavi?

Socijalna preduzeća i organizacije građanskog društva sa sedištem na teritoriji Republike Srbije koje:

– imaju potrebu za korporativnim volonterima;

– organizuju volonterske aktivnosti, a posebno one usmerene na zaštitu životne sredine;

– imaju usluge ili proizvode namenjene poslovnom sektoru.

Pravo prijave nemaju neformalne grupe, fizička lica, javne ustanove i lokalna samouprava. Učešće na Sajmu je besplatno za sve organizacije.

Kako se prijaviti?

Popunite formular koji se nalazi u prilogu i pošaljite ga najkasnije do 15. februara 2010. godine na e-mail adresu: blf@smartkolektiv.org, s naznakom „Prijava za Sajam”. Selekciju će vršiti stručna komisija sastavljena od predstavnika Foruma poslovnih lidera, Instituta za održive zajednice i SMart Kolektiva.

Za 15 odabranih organizacija biće organizovana dvodnevna radionica 25. i 26. februara koju će držati predstavnici iz poslovnog sektora i Smart Kolektiva i eksperti za odnose sa javnošću, s ciljem da se organizacije što bolje pripreme za učešće na Sajmu.

Ako razmišljate o dugoročnoj održivosti organizacije, vreme je za nova partnerstva. Prijavite se!

Formular za prijavljivanje možete skinuti ovde:

Formular za prijavljivanje

SMart Kolektiv i Forum poslovnih lidera Srbije