Home [treninzi] Poziv na radionicu „Coaching 2“

Poziv na radionicu „Coaching 2“

38
0

 Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva studente i diplomce da uzmu učešće na interaktivnoj radionici Coaching 2 koja će se održati u četvrtak, 24.decembra 2009. godine u Sali za sednice Filološkog fakulteta sa početkom u 11 časova.
Radionicu će voditi Slađana Milošević, direktorka i osnivačica privatne firme Mobilis, d.o.o, osnivačica Evropskog saveta za mentorstvo i koučing za Srbiju (European Mentoring and Coaching Council-EMCC) i aktivna članica odbora za marketing i članstvo u EMCC EU.

Slađana Milošević je u junu ove godine održala radionicu Coaching u organizaciji CzRK-a na kojoj su studenti i diplomci imali su prilike da saznaju zašto je koučing "lepši način da se postignu bolji rezultati", koje su odlike dobrog kouča, kako se ponaša "kouč iz pakla", kao i da nauče tehniku "Stablo problema i ciljeva" pomoću koje mogu najlakše ostvariti svoje rezultate.

Radionica Couching 2 biće posvećena analizi koučing sesija i koučing modela i "alata" koji se mogu koristiti tokom ovih sesija. Nakon kratkog teorijskog uvoda, biće prikazana 4 kratka video zapisa dobre koučing sesije u kojoj se primenjuju neki od prezentovanih modela tj. alata. Studenti će imati priliku da sami „probaju“ primenu nekog od alata tj. modela.

Broj mesta na ovoj radionici je ograničen i prijava je obavezna.

 

Prijavite se on-line na sajtu Centra za razvoj karijere do 20.12.2009.