Home [konkursi] Nova praksa u Bovan Consulting-u

Nova praksa u Bovan Consulting-u

56
0

ISKORISTITE ŠANSU-POSTANITE STUDENT NA PRAKSI U KONSULTANTSKOJ KUĆI BOVAN CONSULTING!
Učite kod nas Ako ste talentovani, energični i ambiciozni mladi ljudi, konsultantska kuća Bovan Consulting je pravo mesto, gde možete neprestano da učite, naporno radite, pokažete inicijativu, učestvujete u kreativnom radu i uživate u zajedničkom uspehu. Praksa u Bovan Consultingu omogućava studentima da akademsko poznavanje menadžmenta, marketinga i drugih menadžment disciplina primene u realnim situacijama obavljajući praktičnu obuku.

Način rada:

Bovan Consulting je jedinstvena konsultantska kuća po tome što putem stalne inicijative i inovativnih rešenja donosi strateške odluke i spremna je da preuzima odgovornost za rezultate.

Segmenti rada:

– strategija poslovanja i menadžment konsaltinga,

– pravnog i političkog savetovanja, ostvarivanja interesa i povezivanja,

– upravljanja reputacijom,

– strateškog komuniciranja.

Uđite u čarobni svet komunikacija, naučite kako se stvara strategija komuniciranja, kako plasirati vest u medije, o motivaciji zaposlenih i važnosti internog komuniciranja. Neki od studenata koji su bili na praksi učestvovali su u organizaciji i realizaciji konferencija za štampu, naučili su kako se radi press clipping, šta je to CSR i na koji način velike kompanije upravljaju svojom reputacijom. Prisustvujte sastancima i brifinzima. Razvijajte svoju kreativnost osmišljavajući vizuelni identitet kompanija. Iskoristite priliku da prisustvujete treninzima i seminarima, koje organizuje Bovan Consulting u okviru specijalističke edukacije pojedinaca, institucija i korporacija.

Trajanje prakse i neophodne veštine:

Koliko ćete brzo napredovati zavisi samo od vaših ličnih sposobnosti i ambicija. Postoji više varijanti trajanja obuke: 2(rad u kancelariji na projektima), 4(rad u kancelariji i sastanci sa klijentima na projektima) ili 6(status projekt asistenta ) meseci, a program je aktuelan tokom 12 meseci. Nakon završene prakse svi polaznici dobijaju preporuku Bovan Consulting. Da biste bili deo Bovan Consulting tima neophodno vam je aktivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računaru, dobra volja i pozitivan stav.

Pošaljite CV i motivaciono pismo na e-mail: consulting@bovan.eu

U cc maila: saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs