Home [konkursi] “RAZMAŠTAVANJE”

“RAZMAŠTAVANJE”

64
0

 IN STAGE ORGANIZATION POZIVA SREDNJOŠKOLCE IZ BEOGRADA I OKOLINE DA SE PRIJAVE ZA UČEŠĆE U POZORIŠNOM PROJEKTU "RAZMAŠTAVANJE". Kroz ovaj program srednjoškolci će imati priliku da učestvuju u radionicama forum teatra i pozorišta novina. Odabrani srednjoškolci će kreativno istraživati problem nasilja u školama i učestvovati u pripremi originalne pozorišne predstave. Takođe, dobiće i priliku da rade sa poznatom beogradskom pozorišnom rediteljkom Anom Tomović, iskusnim forum trenerima, profesionalnim glumcima, scenografom i kostimografom. Projekat je odlična prilika da se direktno iskusi svet pozorišta!
Učešće na projektu je besplatno jer ga podržava Sekretarijat za kulturu Grada Beograda. Radionice i priprema predstave održavaće se u Centru za kulturu Stari Grad u Beogradu tokom septembra i oktobra 2009.
Prijavljivanje za učešće na projektu "Razmaštavanje" otvoreno je do 6. septembra 2009. Prijavu možete naći ovde, popuniti i poslati na instageorganization@yahoo.com. (In Stage Organization)