Home [konkursi] BCIF POKREĆE PROGRAM POD NAZIVOM JAVNO ZASTUPANJE U LOKALNIM ZAJEDNICAMA

BCIF POKREĆE PROGRAM POD NAZIVOM JAVNO ZASTUPANJE U LOKALNIM ZAJEDNICAMA

24
0

 Na ovaj način BCIF u partnerstvu sa Institutom za održive zajednice (ISC), a uz finansijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), želi da podstakne i podrži udruženja građana u Srbiji u razvijanju uspešnih modela javnog zastupanja u lokalnoj zajednici.
Podrška inicijativama za javno zastupanje pružaće se u nekoliko faza: Podrška inicijativama za javno zastupanje pružaće se u nekoliko faza:
Na osnovu pristiglih prijava na konkurs, izabraće se do 10 organizacija. Po dva predstavnika iz 10 izabranih organizacija proći će trening iz oblasti javnog zastupanja. Predviđena su tri trodnevna seminara, a ceo trening će biti organizovan u septembru, oktobru i novembru 2009. godine
Posle završenog treninga, najbolje razrađeni i najrealističniji projekati dobiće novčanu podršku za početak realizacije, u iznosu do 15.000 dolara (u dinarskoj protivvrednosti)
Poziv za prijavljivanje sa detaljnim objašnjenjem programa i kriterijuma, mozete naci na sajtu BCIF-a. Popunjen Formular za nacrt projekta treba poslati na adresu zajednice@bcif.org, najkasnije do 1. septembra 2009. godine (do 17h). Za sve dodatne informacije i pitanja možete se obratiti kancelariji. (BCIF)