Home [konkursi] Green Challenge – Lift it up!

Green Challenge – Lift it up!

40
0

 BEST Srbija (Udruženje studenata tehnike Evrope, lokalne grupe Beograd, Niš i Novi Sad), u saradnji sa Građanskim paktom za jugoistočnu Evropu, organizuje na desetom Exit festivalu jednodnevno nacionalno takmičenje studenata tehnike, Green Challenge – Lift me up! Inženjersko takmičenje je nadmetanje više timova sastavljenih od studenata koji nastoje da postavljeni zadatak reše na najbolji mogući način, u smislu cene, inovativnosti i performansi. Ključni faktori uspeha su dobra komunikacija unutar tima, kreativnost i domišljatost.

Četiri ekipe sastavljene od studenata tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta dizajniraće u nedelju 12. jula na Petrovaradinu napravu za podizanje tereta na zadatu visinu. Mogućnosti svojih modela timovi će prikazati na festivalskoj bini Agora, istog dana od 21:00.

Moguće je pojedinačno i grupno prijavljivanje, preko linka www.best.rs/exit , a svi prijavljeni biće do 4.jula putem elektronske pošte pozvani na naknadnu rundu selekcije, koja će biti obavljena ponaosob u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Pravo da se prijavi ima bilo koji student ili tim od četiri studenta sa tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta Univerziteta u Beogradu, Nišu i Novom Sadu. Podjednako su dobrodošli i timovi i pojedinci. Zahtevi takmičenja biće definisani tako da ne favorizuju nijedan obrazovni profil.

Učesnicima će biti obezbeđene akreditacije za poslednji dan Exita.

Očekujemo vas!